Προστασία πρώτης και δεύτερης κατοικίας ζητά η Ένωση Κεντρώων
Η Ένωση Κεντρώων υπογραμμίζει πως θα πρέπει να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις μέχρι να νομοθετηθεί η προστασία της πρώτης και δεύτερης κατοικίας.
Την προστασία της πρώτης κατοικίας ασχέτως ποσού και της δεύτερης κατοικίας για κάθε οικογένεια με παιδιά και την άμεση αναστολή πλειστηριασμών και κατασχέσεων, μέχρι η Βουλή να ψηφίσει νόμο για την προστασία πρώτης και δεύτερης κατοικίας ζητά η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωσή της.
«Όταν λέμε προστασία, να σταματήσει κάθε διεκδίκηση των τραπεζών στην πρώτη και δεύτερη κατοικία και να προστατεύεται και ο εγγυητής που πιθανώς υπάρχει» υπογραμμίζει η Ένωση Κεντρώων και σημειώνει πως «αν αυτά δεν γίνουν, τότε η Ελλάδα θα μπει στο 2018 με το ζήτημα αυτό να κυοφορεί συνθήκες εμφυλίου και κοινωνικής διάλυσης».
in.gr
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Greece Pushes Energy Hub Role Linking Saudi Arabia to Europe
- Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν
- Αυστραλία: Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Αγνοούνται οκτώ ορειβάτες στον Ταΰγετο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

