Στη Διάσκεψη Κορυφής για το Κλίμα ο Αλ. Τσίπρας
Στη Διάσκεψη Κορυφής για το Κλίμα που διοργανώνει η Γαλλία σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς θα πάρει μέρος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στο Παρίσι θα μεταβεί την Τρίτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για να πάρει μέρος στις εργασίες της διεθνούς Διάσκεψης Κορυφής για το Κλίμα, «One Planet Summit», που διοργανώνει η Γαλλία σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς (ΟΗΕ, Όμιλος Παγκόσμιας Τράπεζας).
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός στις 12:30 θα συμμετάσχει στο γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, στους ηγέτες και αρχηγούς κρατών που μετέχουν στις εργασίες της Διάσκεψης Κορυφής για το Κλίμα.
Στις 15:30 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι εργασίες της Διάσκεψης Κορυφής για το Κλίμα.
in.gr
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Forbes: Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ – Ποιος στην πρώτη θέση
- Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής – Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος
- Τσαγκαράκης: «Εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία» – Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές
- ΣΥΡΙΖΑ: Η ζημιά στην οικονομία μεγαλώνει και η κυβέρνηση απουσιάζει