Επιχείρηση απεγκλωβισμού 4 ατόμων στα παγωμένα Βαρδούσια
Εφιάλτης έγινε η κυριακάτικη εξόρμηση για μια παρέα φίλων από την Αθήνα, που προσπάθησαν να περάσουν τους παγωμένους δρόμους στο χιονισμένα Βαρδούσια. Λίγο πριν από τις 7:00 το βράδυ μία παρέα με 4 τζιπ κόλλησαν κυριολεκτικά στον πάγο και εγκλωβίστηκαν στα χιόνια, χωρίς να μπορούν να προχωρήσουν.
Εφιάλτης έγινε η κυριακάτικη εξόρμηση για μια παρέα φίλων από την Αθήνα, που προσπάθησαν να περάσουν τους παγωμένους δρόμους στο χιονισμένα Βαρδούσια.
Λίγο πριν από τις 7:00 το βράδυ μία παρέα με 4 τζιπ κόλλησαν κυριολεκτικά στον πάγο και εγκλωβίστηκαν στα χιόνια, χωρίς να μπορούν να προχωρήσουν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συγκεκριμένη παρέα κινήθηκε από το Γαρδίκι της Οίτης προς την Αρτοτίνα και από εκεί με κατεύθυνση προς τον Αθανάσιο Διάκο της Φωκίδας.
Όταν οι οδηγοί των αυτοκινήτων είδαν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλο, ειδοποίησαν τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, και έτσι λίγο πριν από τις 7:00 το βράδυ από το Λιδωρίκι κατευθύνθηκε ένα πυροσβεστικό όχημα προς τον Αθανάσιο Διάκο και την Αρτοτίνα και ένα δεύτερο από την Άμφισσα, ενώ ένα ερπυστριοφόρο της 5ης ΕΜΑΚ αναχώρησε από τη Λαμία για να φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο και να απεγκλωβίσει τους επιβάτες και τα αυτοκίνητά τους.
Στις οχτώ το βράδυ το σημείο προσέγγισαν τα πυροσβεστικά οχήματα από την Άμφισσα και το Λιδωρίκι και παρέλαβαν το ένα άτομο με κρίση πανικού, ενώ άλλα 4 άτομα με τα αυτοκίνητα περιμένουν να φτάσει στην περιοχή και το ερπυστριοφόρο της 7ης ΕΜΑΚ για να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τα αυτοκίνητα και να αναχωρήσουν. Σύμφωνα με τους πυροσβέστες που έχουν φτάσει στα Βαρδούσια, όλα τα άτομα είναι καλά στην υγεία τους.
Αυτή την ώρα η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ στην περιοχή κοντά στο καταφύγιο Βαρδουσίων επικρατούν πολικές θερμοκρασίες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα – Στο εξωτερικό ερευνούν οι αρχές
- Κουτσούμπας: Τους ενοχλεί η μαζικότητα των αγώνων και το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα σε αυτούς
- Δρομείς από όλο τον κόσμο συρρέουν σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης για το Cretan Backyard Ultra
- «Μηδενική προπώληση, βανδαλισμοί και αποκλεισμός της Ιβάνκα» – Φιάσκο της χρονιάς το ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ;
- Χιμένεθ για την αλλαγή του Μορόν και την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ
- Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της Λόρας – Η μαρτυρία συμμαθήτριας και η αλλαγή σχολείου που ερευνά η Αστυνομία
