«Ηγέτη μας» φώναζαν στον Ερντογάν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας
Μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας υποδέχθηκαν με συνθήματα και χειροκροτήματα έξω από το τζαμί Κιρ Μαχαλλέ της Κομοτηνής τον τούρκο πρόεδρο Ερντογάν φωνάζοντας «ηγέτη μας».
Μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας υποδέχθηκαν με συνθήματα και
χειροκροτήματα έξω από το τζαμί Κιρ Μαχαλλέ της Κομοτηνής τον τούρκο πρόεδρο Ερντογάν φωνάζοντας «ηγέτη μας».
Τον κ. Ερντογάν υποδέχθηκαν έξω από το τζαμί οι ψευδομουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης. Μικρά παιδιά του πρόσφεραν ανθοδέσμες, ενώ μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και τον χειροκροτούσαν.
Στην πόλη της Κομοτηνής είχαν ληφθεί από το πρωί αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ είχαν αποκλεισθεί δρόμοι γύρω από το τζαμί και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας πετούσε πάνω από το χώρο. Ο τούρκος πρόεδρος έφθασε αεροπορικώς από την Αθήνα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου τον υποδέχθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.
Στη συνέχεια, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε μειονοτικό σχολείο και συνομίλησε με μαθητές, ενώ λίγο αργότερα παρακάθισε σε γεύμα στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion».
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής
Δεκάδες άτομα, είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη, ωστόσο οι ισχυές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν να συμβεί κανένα απρόοπτο.
in.gr
- Βέροια: 7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο
- Ντουράντ και Γιόκιτς καθάρισαν για Χιούστον και Ντένβερ – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Βρέθηκε η ανήλικη Θεοδώρα που αγνοούταν για 111 ημέρες
- Ουκρανικές επιθέσεις με 300 drones εναντίον ρωσικού εδάφους
- Νίκολας Μπρέντον: Πέθανε ο ηθοποιός του «Buffy the Vampire Slayer», σε ηλικία 54 χρόνων
- ΗΠΑ: Πιθανή χρήση χερσαίων στρατευμάτων στο Ιράν – «Δεν θα σας το έλεγα αν το έκανα» λέει ο Τραμπ