Αντιδράσεις για την εμφάνιση Σαββίδη-Καμμένου στο «Ε»
Πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί η πρώτη επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε», το οποίο πλέον, ως γνωστόν, ελέγχει μετοχικά, συνοδεία, μάλιστα, του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Είναι τουλάχιστον προκλητικό, σημειώνεται από τη Νέα Δημοκρατία, ένας επιχειρηματίας, μέσω των διερμηνέων του, να δηλώνει ότι προχώρησε σε αυτή την αγορά με μοναδικό στόχο τη στήριξη οποιασδήποτε κυβέρνησης της χώρας, την ώρα που συνοδεύεται από έναν εν ενεργεία υπουργό της παρούσας.
Πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί η πρώτη επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε», το οποίο πλέον, ως γνωστόν, ελέγχει μετοχικά, συνοδεία του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Είναι τουλάχιστον προκλητικό, σημειώνεται από τη Νέα Δημοκρατία, ένας επιχειρηματίας, μέσω των διερμηνέων του, να δηλώνει ότι προχώρησε σε αυτή την αγορά με μοναδικό στόχο τη στήριξη οποιασδήποτε κυβέρνησης της χώρας, την ώρα που συνοδεύεται από έναν εν ενεργεία υπουργό της παρούσας!
Και την ίδια ώρα είναι προκλητικό, προστίθεται από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ένας εν ενεργεία υπουργός της κυβέρνησης να δίνει «το παρών» σε ένα κανάλι, συνοδεύοντας τον νέο μέτοχό του στην πρώτη του επίσκεψη.
in.gr
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»

