ΟΔΔΗΧ: Άντλησε 2,9 δισ. ευρώ από τα έντοκα γραμμάτια
Το συνολικό ποσό των 2,925 δισ. ευρώ άντλησε το Ελληνικό Δημόσιο από τη σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης και εξάμηνης διάρκειας.
Το συνολικό ποσό των 2,925 δισ. ευρώ άντλησε το Ελληνικό Δημόσιο από τη σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης και εξάμηνης διάρκειας.
Από τα 3μηνα έντοκα αντλήθηκαν 1,3 δισ. ευρώ, με επιτόκιο μειωμένο στο 1,75% από 1,80% στην προηγούμενη δημοπρασία, ενώ η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 1,72 φορές (από 1,81 στην προηγούμενη δημοπρασία).
Από την έκδοση των 6μηνων εντόκων αντλήθηκαν 1,625 δισ. ευρώ, με επιτόκιο μειωμένο στο 1,95%
έναντι του 2,30% στην προηγούμενη δημοπρασία, ενώ η έκδοση υπερκαλύθηκε κατά 2,03 φορές (από 1,74 φορές στην προηγούμενη δημοπρασία).
in.gr
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
- Με νέο αεροσκάφος και δύο ώρες καθυστέρηση αναχώρησε για το Νταβός ο Τραμπ
- Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά – Πού σημειώνονται χιονοπτώσεις
- O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
- Στράτος Τζώρτζογλου: «Με την Σοφία Μαριόλα χωρίσαμε, αλλά… δεν χωρίσαμε»
