Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μποφίλιου: Μηνύματα υποστήριξης από άλλους καλλιτέχνες

Μποφίλιου: Μηνύματα υποστήριξης από άλλους καλλιτέχνες

Την ώρα που τα σχόλια για τις δηλώσεις της Μποφίλιου προκαλούν σάλο στο διαδίκτυο οι συνάδελφοι της σπεύδουν να την υπερασπιστούν.

Την ώρα που τα σχόλια για τις δηλώσεις της Μποφίλιου προκαλούν σάλο στο διαδίκτυο οι συνάδελφοι της σπεύδουν να την υπερασπιστούν.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Στάθης Δρογώσης, ο συνθέτης της Θέμης Καραμουρατίδης, o στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, η Τάνια Τσανακλίδου αλλά και η Ελένα Ακρίτα είναι μόνο μερικοί από τους επώνυμους που θέλησαν να την υπερασπιστούν δημόσια όχι απαραίτητα για την ορθότητα των λεγομένων της αλλά για την λάσπη και τον σεξισμό που όπως υποστηρίζει και η ίδια δέχτηκε.

Φοίβος Δεληβοριάς

Υπάρχει ένα είδος ανθρώπου που νιώθει τι σημαίνει να σταματήσει έστω και για λίγο η καρδιά του Τζιμάκου στη σκηνή που κάνει με χαρά τρίτη φωνή στο ντουέτο της Μαρίνας με τον κύριο Μirza που καταλαβαίνει πως το να είσαι έλλην, διανοούμενος, με εθνοσωτηρίους βλέψεις και του «λογικού μετώπου» και να βρίζεις χυδαία τη Νατάσσα -επειδή έριξε ευγενικά και αφελώς την άποψή της στην αρένα του πιάτου με το φαΐ σου- είναι κάτι απολύτως αναμενόμενο και αποτελεί τιμή για τη Νατάσσα.

Κι αυτό το είδος ανθρώπου θα είναι δίπλα μας, την ώρα που η απειλή του κάθε τυφλοχέρη θα ρίξει τη σκιά της και πάνω μας. Όσο για σένα Θάνατε (του ανελέητου ψηφιακού μας μικροκόσμου) έχεις καταντήσει βαρετός. Κάνε και τίποτα να μας εκπλήξεις.

Tάνια Τσανακλίδου

Νατάσσα μου, όταν μας βρίζουν αυτοί που σιχαινόμαστε πάει να πει ότι δεν έχουμε χάσει το δρόμο μας. Το ξέρω, είναι πολύ «αχώνευτο» να είσαι νέα, ταλαντούχα, επιτυχημένη και με αξίες την σημερινή ημέρα! Μην αφήσεις κανένα να σου πει τι να λες και τι να σκέφτεσαι. Σε τιμώ και σε καμαρώνω.

Στάθης Δρογώσης

Γενικά σας τσούζει που ένα κορίτσι πέτυχε μόνη της όσα δεν θα πετύχετε εσείς σε όλη τη μίζερη ζωή σας. Σεξιστές άντρες «καλλιτέχνες» βρίζετε ένα κορίτσι που τραγουδάει σε χιλιάδες κόσμο χωρίς να αλλάξει τις απόψεις της από τότε που ξεκίνησε. Σεξιστές και φασίστες είστε. Όχι ευρωπαϊστές. Αν αυτό είναι το πολιτικό κέντρο εγώ είμαι ο Μπετόβεν.

Νίκος Μωραΐτης

Τα ακραία τίποα αυτής της χώρας βγήκαν να νουθετήσουν την Μποφίλιου. Δεν είναι φίλη μου, δεν έχω προσωπικές σχέσεις μαζί της και κανένα «συμφέρον» να την υπερασπιστώ. Ακόμα καλύτερα, λοιπόν, για να πω: ΩΣ ΕΔΩ. Όταν σε κατασπαράζουν Μπογδάνος, Τατσόπουλος, Γ. Λοβέρδος ταυτόχρονα, αυτά είναι παράσημα στο πέτο σου.

Θέμης Καραμουρατίδης

Είναι μεγάλη τιμή να διαφωνούν μαζί σου άνθρωποι που θα ντρεπόσουν αν είχατε οποιοδήποτε σημείο επαφής. Ένα από τα πολλά που έχει καταφέρει η Νατάσσα σε τούτη τη ζωή είναι αυτό: Να της επιτίθενται άνανδρα, σεξιστικά και χυδαία, αυτοί που στην ιδιωτική μας ζωή γελάμε (ενίοτε και κλαίμε) με τα χάλια τους.

Έλενα Ακρίτα

1.) Διαφωνείς ενδεχομένως με την άποψη της Νατάσσας Μποφίλιου. 2.) Την χαρακτηρίζουν «χαζοβιόλα», «κουλουροβολεψιματία», «αριστεροκουλτουροβάρδο». 3.) Την φτύνουν λεκτικά και την εξισώουν με την Χρυσή Αυγή. 4.) Είσαι με την Νατάσσα Μποφίλιου. Τόσο απλά

in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024