Παπαναστασίου: Μεγάλες ζημιές στον δήμο Αγρινίου [εικόνες-βίντεο]
Μεγάλες χαρακτήρισε τις ζημιές που έχουν προκληθεί στον δήμο Αγρινίου από το σημερινό κύμα κακοκαιρίας ο δήμαρχος, Γιώργος Παπαναστασίου.
Μεγάλες χαρακτήρισε τις ζημιές που έχουν προκληθεί στον δήμο Αγρινίου από το σημερινό κύμα κακοκαιρίας ο δήμαρχος, Γιώργος Παπαναστασίου.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, «υπάρχουν υποδομές που είναι κυριολεκτικά θαμμένες κάτω από την λάσπη», προσθέτοντας ότι «ήταν απίστευτη η ποσότητα της βροχής που έπεσε σήμερα το πρωί». Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν έχουμε ξαναζήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν».
Ακόμη, ο Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε ότι «ήδη κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να φιλοξενήσουμε σε ξενοδοχεία συμπολίτες μας, που τα σπίτια τους υπέστησαν ζημιές από τα πλημμυρικά φαινόμενα».
Όσον αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, ο Γιώργος Παπαναστασίου είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «εκτός από τα μηχανήματα του δήμου, επιχειρούν και ιδιωτικά μηχανήματα, τα όποια έχουμε μισθώσει», προσθέτοντας παράλληλα, ότι «υπάρχει συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Μεγάλη Βρετανία: Νέο ηχηρό «όχι» του Κιρ Στάρμερ σε διευρυμένο πόλεμο με το Ιράν
- Αναστηλώνεται το Κάστρο της Σκιάθου–Προς ολοκλήρωση ένα σημαντικό έργο πολιτιστικής ανάδειξης
- Πώς το στρες των γονιών τροφοδοτεί την παιδική παχυσαρκία
- Μια νύχτα μόνο: Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο
- H Γη της Ελιάς: Οι αποκαλύψεις φέρνουν νέα αναστάτωση στην Κρήτη
- Γνώριμοι των Αρχών οι συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό στην Κρήτη

