
Μητσοτάκης: Ντράπηκα ως Έλληνας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
Την ντροπή που ένιωσε όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης οδηγήθηκε σε συγκεκριμένο χώρο και υποβλήθηκε σε έλεγχο διαβατηρίου επί 20 λεπτά εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Την ντροπή που ένιωσε όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης οδηγήθηκε σε συγκεκριμένο χώρο και υποβλήθηκε σε έλεγχο διαβατηρίου επί 20 λεπτά εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης περιέγραψε την εμπειρία του αυτή στην εκδήλωση «Responsibility to reform Europe» του Ινστιτούτου Μπρούγκελ.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ντράπηκα ως Έλληνας όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με πήγαν σε διαφορετικό χώρο ελέγχου, όπου περίμενα 20 λεπτά για τον έλεγχο διαβατηρίου».
Τις τελευταίες ημέρες επανήλθαν οι αυστηροί έλεγχοι στα γερμανικά αεροδρόμια, ώστε να περιοριστούν οι παράνομες αφίξεις που έχουν εντοπιστεί στο διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2017, οι οποίες, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, ξεπερνούν τις 1.000.
in.gr
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε




