Μητσοτάκης: Ντράπηκα ως Έλληνας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
Την ντροπή που ένιωσε όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης οδηγήθηκε σε συγκεκριμένο χώρο και υποβλήθηκε σε έλεγχο διαβατηρίου επί 20 λεπτά εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Την ντροπή που ένιωσε όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης οδηγήθηκε σε συγκεκριμένο χώρο και υποβλήθηκε σε έλεγχο διαβατηρίου επί 20 λεπτά εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης περιέγραψε την εμπειρία του αυτή στην εκδήλωση «Responsibility to reform Europe» του Ινστιτούτου Μπρούγκελ.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ντράπηκα ως Έλληνας όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με πήγαν σε διαφορετικό χώρο ελέγχου, όπου περίμενα 20 λεπτά για τον έλεγχο διαβατηρίου».
Τις τελευταίες ημέρες επανήλθαν οι αυστηροί έλεγχοι στα γερμανικά αεροδρόμια, ώστε να περιοριστούν οι παράνομες αφίξεις που έχουν εντοπιστεί στο διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2017, οι οποίες, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, ξεπερνούν τις 1.000.
in.gr
- Νετανιάχου: Οι ΗΠΑ εργάζονται σκληρά για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ – Και εμείς βοηθάμε
- Θέλτα (2-0) και Φράιμπουργκ (5-1) πέρασαν στους «8» του Europa League
- Το 65% των Αμερικανών πιστεύει ότι ο Τραμπ θα διατάξει χερσαία επίθεση στο Ιράν
- «Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό βάζουν οι τιμές στα καύσιμα – Σκληρή αντιπαράθεση Τσουκαλά – Μαρινάκη
- LIVE: Σπάρτα Πράγας – Άλκμααρ
- LIVE: Πόρτο – Στουτγκάρδη