Νέα προσάραξη πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού
Σε ερημονησίδα του Σαρωνικού, κοντά στον Πόρο, προσάραξε το μεσημέρι της Τετάρτης, ένα μικρό βοηθητικό σκάφος του Στόλου, το Πλοίο Αλιείας Τορπιλών «Άραχθος».
Σε αβαθή κοντά στην νησίδα Τσεβελίνια, βορείως της Ύδρας, προσάραξε το μεσημέρι της Τετάρτης, ένα μικρό βοηθητικό σκάφος του Στόλου, το Πλοίο Αλιείας Τορπιλών «Άραχθος», ενώ επέστρεφε στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας μετά από δραστηριότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός του πληρώματος, ενώ οι ζημιές του πλοίου είναι πολύ μικρές.
Στο σημείο έσπευσε ρυμουλκό του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο αποκόλλησε το σκάφος και το οδηγεί στον ναύσταθμο.
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό, σε λιγότερο από ένα μήνα, που συμβαίνει στο Πολεμικό Ναυτικό, μετά την πρόσκρουση της φρεγάτας «Κανάρης» στην Ψυττάλεια, στις 2 Νοεμβρίου.
Το προηγούμενο περιστατικό είχε στοιχίσει τη θέση του κυβερνήτη της φρεγάτας, καθώς το Πολεμικό Ναυτικό τον απάλλαξε από το καθήκοντά του, ενώ διατάχθηκε και ΕΔΕ για το συμβάν.
in.gr
- Αποδεκτή η παραίτηση Καρυστιανού από το Σύλλογο Τεμπών – Δρομολογούνται σύντομα εξελίξεις
- Χιμένεθ: «Χάσαμε από δύο εντελώς… παράλογα πέναλτι, το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς»
- Εστουδιάντες – Ολυμπιακός 85-86: Μεγάλη νίκη στην Ισπανία με buzzer-beater της Γούλφολκ
- Κιάρα Φεράνι: Δικαίωση μετά την καταιγίδα του Pandorogate – «Ο εφιάλτης τελείωσε»
- Περιστέρι Betsson – Αλιάγκα Πετκίμσπορ 61-82: Γνώρισε την πρώτη του ήττα στους «16»
- Ιράν: Κλείνουν πρεσβείες, δυτικοί πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα – Συναγερμός για άμεση κλιμάκωση

