Για την Ευρώπη και την οικονομία συζήτησαν Ολάντ και Τσίπρας
Με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Παρίσι με αφορμή τη διπλή βράβευσή του.
Με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Παρίσι με αφορμή τη διπλή βράβευσή του.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη, την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία και την ευρωπαϊκή Αριστερά.
Στη συνάντηση παρόντες ήταν και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, καθώς και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Αλβανία: Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του Ράμα – Βίαιες συγκρούσεις στα Τίρανα
- Μέση Ανατολή: Ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με τη χειρότερη ενεργειακή κρίση εδώ και δεκαετίες, λέει ο Μπιρόλ
- Ιράν: Πλησιάζει στη λήξη του το τελεσίγραφο του Τραμπ για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις