Πάντως, αντ' αυτού του αρχηγού, «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας
Στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα παρουσιαστεί η νέα θεματική παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας «Αέρας, γη, νερό, φωτιά. Στοιχεία αχάλαστα» το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 20:00 μ.μ.
Στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα παρουσιαστεί η νέα θεματική παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας «Αέρας, γη, νερό, φωτιά. Στοιχεία αχάλαστα» το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 20:00 μ.μ.
Ο τίτλος βασίζεται στο ομώνυμο σονέτο του Κωστή Παλαμά από την ποιητική σειρά δώδεκα έξοχων σονέτων με τίτλο «Πατρίδες».
Στην παράσταση, όπου συμμετέχουν συνολικά 270 χορευτές, θα παρουσιαστούν τραγούδια και χοροί από όλη την Ελλάδα που εκφράζουν την αγωνία του ανθρώπου μπροστά στα τέσσερα στοιχεία της φύσης και την προσπάθειά του να βρει απαντήσεις στα προαιώνια μεταφυσικά ερωτήματα.
Η παράσταση διοργανώνεται με την υποστήριξη του δήμου Λαρισαίων, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει ο υπεύθυνος χορού του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας Δημήτρης Τσιπλακούλης.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!