ΗΠΑ: Δικαστής καυχιέται για τις δεκάδες κατακτήσεις του
Αμερικανός δικαστής, εκνευρισμένος προφανώς με τις συνεχείς αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στις ΗΠΑ, προκάλεσε σάλο την Παρασκευή, γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook ότι τα τελευταία 50 χρόνια έχει κοιμηθεί με 50 γυναίκες, σε μήνυμά του «εξ ονόματος όλων των ετεροφυλόφιλων ανδρών».
Αμερικανός δικαστής, εκνευρισμένος προφανώς με τις συνεχείς αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στις ΗΠΑ, προκάλεσε σάλο την Παρασκευή, γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook ότι τα τελευταία 50 χρόνια έχει κοιμηθεί με 50 γυναίκες, σε μήνυμά του «εξ ονόματος όλων των ετεροφυλόφιλων ανδρών».
Στο κείμενο αυτό, ο Μπιλ Ο’Νιλ, δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο του Οχάιο, υπερασπίζεται το Δημοκρατικό γερουσιαστή από τη Μινεσότα Αλ Φράνκεν που αυτήν την εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη επειδή εξανάγκασε παρουσιάστρια να τον φιλήσει, το 2006, και φωτογραφήθηκε να της πιάνει το στήθος ενώ εκείνη κοιμόταν.
«Τώρα που τα σκυλιά ζητούν το κεφάλι του γερουσιαστή Αλ Φράνκεν, θεωρώ ότι είναι η ώρα να μιλήσω εξ ονόματος όλων των ετεροφυλόφιλων ανδρών», γράφει ο Μπιλ Ο’Νιλ.
«Ο πρώτος μου έρωτας» και η «μοιραία κοκκινομάλλα»
Ο δικαστής θα είναι επίσης υποψήφιος για τη θέση του κυβερνήτη του Οχάιο στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2018. «Ως υποψήφιος κυβερνήτης, θέλω να εξοικονομήσω από τους αντιπάλους μου λίγο χρόνο από τις έρευνές τους», προσθέτει.
«Τα τελευταία 50 χρόνια είχα στενές σεξουαλικές σχέσεις με περίπου 50 πολύ ωραίες γυναίκες», συνεχίζει, περιγράφοντας «την εντυπωσιακή προσωπική γραμματέα του γερουσιαστή Μπομπ Ταφτ», που ήταν και «ο πρώτος του έρωτας» καθώς και μια «κοκκινομάλλα μοιραία γυναίκα».
Και καταλήγει, δηλώνοντας «απογοητευμένος» από την «τρέχουσα παραφορά για σεξουαλικές συνευρέσεις που έγιναν πριν από πολλές δεκαετίες». Ζητά επίσης από τους πολιτικούς να επιστρέψουν σε συζητήσεις που αφορούν σοβαρά θέματα, όπως τα νοσοκομεία και τη χρήση κάνναβης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ζελένσκι: Έφτασε στο Μαϊάμι για τη συνάντηση με τον Τραμπ – Ανάρτηση Ντμιτρίεφ κατά «πολεμοκάπηλων»
- Η (πρώτη) «μητέρα των μαχών»
- Νέα Αριστερά: Το Μαξίμου «ρίχνει μαύρο» στην Βουλή καταργώντας την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση των εξεταστικών
- Οι φωτογραφίες του Associated Press που όρισαν τη χαοτική χρονιά του 2025
- Σουηδία: Τρεις οι νεκροί από την καταιγίδα Γιοχάνες
- Παναθηναϊκός: Χωρίς 5 παίκτες η προπόνηση, βελτιώνεται η κατάσταση με τη γρίπη
