Αποφυλακίστηκε ο μοναδικός προφυλακισμένος για τη Συνεταιριστική Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου
Αποφυλακίστηκε με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο μοναδικός εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Λήμνου και o οποίος από τον περασμένο Αύγουστο είχε κριθεί προφυλακιστέος και κρατείτο στις φυλακές της Χίου.
Αποφυλακίστηκε με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο μοναδικός εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου και o οποίος από τον περασμένο Αύγουστο είχε κριθεί προφυλακιστέος και κρατείτο στις φυλακές της Χίου.
Με απόφαση του Συμβουλίου, ο αποφυλακισθείς επιχειρηματίας πρέπει να καταβάλει εγγύηση ύψους 890.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε ακόμα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της Μυτιλήνης όπου διαμένει, εκάστη 1η και 15η μέρα κάθε μήνα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- H επόμενη μέρα μετά την επίθεση στο Ιράν – Πώς θα κινηθούν οι παγκόσμιες αγορές
- Ηχούν σειρήνες στο Τελ Αβίβ – Ιρανική επίθεση στην πρωτεύουσα του Ισραήλ
- Ο Ντόναλντ Τραμπ είδε τη φωτογραφία της σορού του Αλί Χαμενεΐ, αναφέρουν ισραηλινά ΜΜΕ
- Τουλάχιστον 18 ανήλικες αθλήτριες νεκρές και δεκάδες τραυματίες στο Ιράν – Φόβος για περισσότερα θύματα
- Ιράν: Θα δώσουμε στις ΗΠΑ και το Ισραήλ ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-1: Ανώτεροι οι ερυθρόλευκοι
