Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για το ευρωπαϊκό ντέρμπι στο ΣΕΦ
Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό την Παρασκευή (10/11,
21:00) στο ΣΕΦ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (9-10/11)
της Euroleague. Ο Ολυμπιακός, που την περασμένη αγωνιστική έχασε με
«κάτω τα χέρια» εκτός έδρας από την Μπαρτσελόνα (73-51), θέλει να
πάρει... εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα που υπέστη από τους
«πράσινους» (71-68) στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών. Ο προπονητής
των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν θα έχει γι' ακόμη έναν
αγώνα στην διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος
εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Αντίθετα, ντεμπούτο με την
φανέλα των Πειραιωτών αναμένεται να κάνει ο Κάιλ Ουίλτζερ.
Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό την Παρασκευή (10/11, 21:00) στο ΣΕΦ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (9-10/11) της Euroleague. Ο Ολυμπιακός, που την περασμένη αγωνιστική έχασε με «κάτω τα χέρια» εκτός έδρας από την Μπαρτσελόνα (73-51), θέλει να πάρει… εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα που υπέστη από τους «πράσινους» (71-68) στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν θα έχει γι’ ακόμη έναν αγώνα στην διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Αντίθετα, ντεμπούτο με την φανέλα των Πειραιωτών αναμένεται να κάνει ο Κάιλ Ουίλτζερ.
Μια νίκη επί του Ολυμπιακού είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, καθώς προέρχεται από μια δύσκολη εβδομάδα που άρχισε με την εκτός έδρας ήττα από την Μπασκόνια για την 5η αγωνιστική της Euroleague και στην συνέχεια ακολούθησε ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του κυπέλλου από την ΑΕΚ. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ, είναι πως έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.
Η προϊστορία (σ.σ. από το 2000) είναι με το μέρος του Ολυμπιακού που έχει ρεκόρ 3-1 επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, ενώ συνολικά έχει μια νίκη παραπάνω (4-3).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Euroleague:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
LIVE: Κηφισιά - Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά - Πανσερραϊκός, για την πρώτη αγωνιστική των playouts της Super League.
Ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν μίλησε για τον Σάσα Βεζένκοφ, τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο παίκτη στη φετινή Euroleague και οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν - Οι λόγοι που ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού φουλάρει για το δεύτερο βραβείο του...
Από τα γήπεδα της Φουενλαμπράδα στο «Μπερναμπέου», ο 18χρονος χαφ, Tιάγκο Πιτάρτς γίνεται το νέο σημείο ισορροπίας μιας ομάδας γεμάτης αστέρια και επαναπροσδιορίζει την αξία του έτοιμου ταλέντου
Σάββας Λιαμίρας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας