Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει ο 29χρονος
Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι που είχε νοικιάσει ο συλληφθείς 29χρονος στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου εντόπισαν ένα φορητό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και είδη ρουχισμού.
Έρευνα σε ισόγειο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει ο 29χρονος συλληφθείς για την αποστολή των «τρομοδεμάτων», στην περιοχή των Εξαρχείων, πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το πρωί της Τρίτης.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας και των στοιχείων που χρησιμοποιούσε ο 29χρονος, έλαβαν την πληροφορία ότι ο ύποπτος για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» είχε νοικιάσει μέσω Διαδικτύου ένα διαμέρισμα για το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Οκτωβρίου.
Το πρωί πραγματοποίησαν έφοδο, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο και είδη ρουχισμού.
in.gr
- Μέση Ανατολή: «Υπάρχει ανησυχία» – Ελληνίδα μεταφέρει πώς βιώνει την κατάσταση στο Άμπου Ντάμπι
- Μέση Ανατολή – Θεοχάρης: Έτοιμα τα σχέδια για την απομάκρυνση των Ελλήνων σε περίπτωση εκκένωσης
- Κουβέιτ: Συνετρίβη αμερικανικό μαχητικό F-15 – Καπνός υψώνεται στην περιοχή που βρίσκεται η πρεσβεία των ΗΠΑ
- Ψάχνει αντίδραση και… διπλό στην Ποντγκόριτσα η Εθνική
- Το 18,8% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα εξακολουθεί να μην διαθέτει καμία γυναίκα σε ηγετική θέση
- «Μαμά, πώς ήσουν τη δεκαετία του ’90;» – Η Ντρου Μπάριμορ θυμάται την πιο ατίθαση φάση της