Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει ο 29χρονος
Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι που είχε νοικιάσει ο συλληφθείς 29χρονος στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου εντόπισαν ένα φορητό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και είδη ρουχισμού.
Έρευνα σε ισόγειο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει ο 29χρονος συλληφθείς για την αποστολή των «τρομοδεμάτων», στην περιοχή των Εξαρχείων, πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το πρωί της Τρίτης.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας και των στοιχείων που χρησιμοποιούσε ο 29χρονος, έλαβαν την πληροφορία ότι ο ύποπτος για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» είχε νοικιάσει μέσω Διαδικτύου ένα διαμέρισμα για το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Οκτωβρίου.
Το πρωί πραγματοποίησαν έφοδο, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο και είδη ρουχισμού.
in.gr
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Ο Ρίτσαρντ Γκιρ ήταν αποκλεισμένος από τα Όσκαρ για 20 χρόνια λόγω πολιτικής δήλωσης, αλλά «δεν το πήρε προσωπικά»
- Οι «φούσκες» της Wall Street φαίνονται στο Google
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Η εντολή ήταν η διάλυση των συγκεντρώσεων και η πρόκληση επεισοδίων, πάση θυσία
- Ετοιμάζεις ταξίδι; 10 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις – Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας



