ΤΕΡΝΑ: Ολοκλήρωσε οικοδομικό έργο 250.000 τ.μ. στα ΗΑΕ
Η εταιρεία ΤΕΡΝΑ, 100% θυγατρική του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την κατασκευή του συγκροτήματος Al Rayyan στη Sharjah, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας.
Η εταιρεία ΤΕΡΝΑ, 100% θυγατρική του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την κατασκευή του συγκροτήματος Al Rayyan στη Sharjah, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας.
Το συγκρότημα Al Rayyan έχει συνολική επιφάνεια 250.000 τ.μ. κι απαρτίζεται από επταώροφο εμπορικό κέντρο, τρεις (3) πύργους με συνολικά 41 ορόφους ο καθένας και δύο υπόγεια parking.
Οι δύο από τους πύργους περιλαμβάνουν περισσότερα από 500 διαμερίσματα και έχουν ύψος 157,5 μ. ο καθένας, ενώ ο τρίτος θα στεγάζει γραφεία και το ύψος του ξεπερνά τα 159 μ.
Η επιτυχής ολοκλήρωση του έργου καθιστά την ΤΕΡΝΑ την πρώτη και μόνη ως τώρα ελληνική τεχνική εταιρεία με πιστοποίηση εμπειρίας κατασκευής κτηρίων HIGH RISE.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την τρέχουσα περίοδο η ΤΕΡΝΑ κατασκευάζει πέντε (5) έργα στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 430 εκατ. ευρώ.
Το κατασκευαστικό ανεκτέλεστο του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ προσεγγίζει τα 2 δισ. ευρώ.
in.gr
- Αρχεία Έπσταϊν: Η Κομισιόν κινεί έρευνα για τον πρώην επίτροπο της Βρετανίας, Πίτερ Μάντελσον
- Τσουκαλάς για Μαρινάκη: Ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη δεν είναι σημαία ευκαιρίας να την υψώνουν ευκαιριακά οι προπαγανδιστές του Μαξίμου
- Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ
- Νάπολη: Τέσσερις συλλήψεις για απάτη της Καμόρα σε νοσοκομείο – Σκηνοθετούσε τροχαία για να κλέβει ασφάλιστρα
- Γενεύη: Συνεχίζονται οι πολύωρες συνομιλίες Ουάσινγκτον και Τεχεράνης – Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να καταλήξουν σε συμφωνία;
- Σκόραρε ξανά ο Τεττέη και 1-0 ο Παναθηναϊκός στην Τσεχία (vid)