ΟΕΚ: Εξάμηνη παράταση προθεσμίας για ρύθμιση οφειλών
Παράταση έξι μηνών έδωσε ο ΟΑΕΔ για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων και μη οφειλών των οικιστών του τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (τ.ΟΕΚ) με οριστικά παραχωρητήρια.
Παράταση έξι μηνών έδωσε ο ΟΑΕΔ για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων και μη οφειλών των οικιστών του τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (τ.ΟΕΚ) με οριστικά παραχωρητήρια.
Ειδικότερα, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής στο portal του Οργανισμού έως 25 Απριλίου 2018. Η προηγούμενη προθεσμία εξέπνεε στις 25 Οκτωβρίου του 2017.
Η απόφαση έχει στόχο την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των δικαιούχων, προκειμένου οι οικιστές να μπορέσουν να ωφεληθούν από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις αποπληρωμής των οφειλών τους, βάσει της Υπουργικής Απόφασης 13097/661/13.04.17, και να εξασφαλίσουν τη νέα ενιαία, ανά την επικράτεια, τιμή μονάδας παραχώρησης των εργατικών κατοικιών, η οποία έχει ορισθεί στα 304,41 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.
Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, οι δικαιούχοι υποχρεούνται να προσκομίσουν στην αρμόδια υπηρεσία τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προς επαλήθευση των δηλούμενων στοιχείων, ώστε να οριστικοποιηθεί η καταχώρηση της αίτησης τους.
in.gr
- Μετέφερε από την Αίγυπτο χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα – 32χρονος συνελήφθη στο Αεροδρόμιο
- Η Ιταλία αντίπαλος της Εθνικής πόλο των Ανδρών στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο
- Τέμπη: Παραδέχτηκε διαγραφές υλικού ο εκπρόσωπος της Interstar – «Ήταν… σκουπίδια»
- Νάπολι: Ο Δήμος έτοιμος να απονείμει την τιμητική υπηκοότητα σε Ντε Λαουρέντις
- Τον παγίδεψαν, τον καταδίκασαν, τον εκτέλεσαν – 70 χρόνια μετά, ο Τόμι Λι Γουόκερ αθωώθηκε – «Νέγρος-τέρας»
- Air France και KLM ακύρωσαν τις πτήσεις προς το Ισραήλ και ΗΑΕ για το Σαββατοκύριακο

