Αρχές Νοεμβρίου ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις
Λιγότερες από δέκα ημέρες απομένουν για την έναρξη της δεύτερης ενδιάμεσης περιόδου εκπτώσεων.
Λιγότερες από δέκα ημέρες απομένουν για την έναρξη της δεύτερης ενδιάμεσης περιόδου εκπτώσεων.
Κάθε έτος υπάρχουν δυο ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, πέραν των γνωστών χειμερινών και εαρινών εκπτώσεων.Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Νοεμβρίου, ενώ δεν αποκλείεται η έναρξή τους και στις 30 Οκτωβρίου, καθώς το επιτρέπει η νομοθεσία.
Η ακριβής ημερομηνία θα οριστεί με ανακοίνωση από τις αρμόδιες αρχές το αμέσως προσεχές διάστημα. Ανοιχτά μπορούν να είναι τα καταστήματα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι το άνοιγμα των καταστημάτων τη συγκεκριμένη μέρα είναι προαιρετικό.
Η ΕΣΕΕ υπενθυμίζει στους εμπόρους πως σε όσους παραβαίνουν τις διατάξεις περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 5.000 ευρώ.
Αν επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα πέντε ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών.
in.gr
- Σομαλία: Την Τουρκία επισκέπτεται ο πρόεδρός της τέσσερις ημέρες αφότου το Ισραήλ αναγνώρισε τη Σομαλιλάνδη
- Κολωνάκι: Το «μοιραίο» λάθος του γιου με το κλειδί του διαμερίσματος – Όταν γελούσε περιγράφοντας τη φωτιά
- Έβγαλαν «μαχαίρια» οι φανατικοί του Stranger Things – Το επεισόδιο με την χαμηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του
- Ασταμάτητος ο Ελ Κααμπί – Ο στράικερ του Ολυμπιακού πέτυχε γκολ και κόντρα στην Ζάμπια (1-0, vid)
- Συνέντευξη: Η κίνηση των «προθύμων» στα μπλόκα κάνει ακόμα πιο προκλητικό τον Μητσοτάκη – Η «πάσα» και οι… «τραμπούκοι»
- Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον από τους οπαδούς του για τον τελικό του Betsson Super Cup: Πόσα εισιτήρια διατέθηκαν