Erasmus για νέους επιχειρηματίες [Bίντεο]
Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημέρωση στην Ελλάδα για το πανευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus για επιχειρηματίες.
Ενημερωτική συνάντηση για νέους που σχεδιάζουν μια δική τους επιχείρηση ή θέλουν να επεκτείνουν μια ήδη υπάρχουσα, πραγματοποιείται την Τετάρτη στις 11.00 στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες.
Το EYE (Erasmus for Young Entrepreneurs) είναι ένα πρόγραμμα διασυνοριακής ανταλλαγής, το οποίο προσφέρει σε νέους ή φιλόδοξους επιχειρηματίες την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις από έμπειρους επιχειρηματίες, οι οποίοι διευθύνουν μικρές επιχειρήσεις σε κάποια από τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες.
Η ανταλλαγή εμπειριών πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της παραμονής κοντά στον έμπειρο επιχειρηματία, γεγονός που βοηθά το νέο επιχειρηματία να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διοίκησης μίας μικρής επιχείρησης. Ο επιχειρηματίας υποδοχής ωφελείται από τις νέες προοπτικές που παρέχονται για την επιχείρησή του/της και αποκτά την ευκαιρία να συνεργαστεί με εταίρους από άλλες χώρες ή να ενημερωθεί για νέες αγορές.
Μπορούν να συμμετάσχουν:
– Νέοι επιχειρηματίες που σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση ή την έχουν ξεκινήσει ήδη εντός της τελευταίας τριετίας.
– Έμπειροι επιχειρηματίες οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες ή διευθυντές μικρής ή μεσαίας επιχείρησης σε μία από τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες.
Στη συνέντευξη θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι των ενδιάμεσων φορέων που είναι υπεύθυνοι για την Ελλάδα, ενώ είναι απαραίτητη η δήλωση της συμμετοχής των ενδιαφερομένων στο email: Dimitra.GEORGANA@ec.europa.eu
in.gr
- «Η Μέγκαν έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στον Χάρι» – Οργή για το «παραληρηματικό» δημοσίευμα των The Times
- Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα και κινητοποιήσεις των πρατηριούχων – Διαμαρτυρία για το πλαφόν στο κέρδος
- Η NASA συναρμολογεί drone που θα εξερευνήσει τις εξωγήινες θάλασσες του Τιτάνα
- Έχε το νου σου στο παιδί – Αποκαλυπτική έρευνα του ΚΕΠΕ για την παιδική φτώχεια
- Λευκωσία 2026: Επίδοση στα 58,21μ. και 4η θέση για την Ελίνα Τζένγκο
- Μουζακίτης: «Eυχαριστώ τον Ταρέμι, ήθελα αυτό το γκολ»



