Στήριξη της ΓΣΕΕ στην απεργία των σιδηροδρομικών
Την υποστήριξη της στον αγώνα των εργαζομένων του σιδηροδρόμου δηλώνει η ΓΣΕΕ καθώς αυτοί αντιδρούν στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έχουν προγραμματίσει για αύριο 14 Σεπτεμβρίου 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο Διοίκησης του σιδηροδρόμου.
Την υποστήριξη της στον αγώνα των εργαζομένων του σιδηροδρόμου δηλώνει η ΓΣΕΕ καθώς αυτοί αντιδρούν στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο Διοίκησης του σιδηροδρόμου.
Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση, με την υπογραφή παραχώρησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς, συνεχίζει την εκποίηση του εθνικού πλούτου με ζημιωμένη για ακόμη μία φορά την ελληνική κοινωνία».
Τέλος, τονίζει ότι βρίσκεται στο πλευρό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και θα συνεχίσει να βρίσκεται στον κοινό αγώνα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Το video από τη σύλληψη, όταν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκόολ
- Την Εθνική Αλβανίας επέλεξε ο Πήλιος, κλήθηκε και ο Στρακόσα
- Αχτσιόγλου: Επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο – Αστείες οι εξηγήσεις της κυβέρνησης
- Ανδρουλάκης: Την Ελλάδα που αξίζεις δεν θα στη χαρίσουν – Θα την κερδίσουμε μαζί
- Τσαγκαράκης: Εξελίξεις στη υπόθεση – Συνελήφθη μία υπάλληλός του
- Συνεχίζεται το… δράμα στο Κόπα Άφρικα – Αρνείται το τρόπαιο ο αρχηγός του Μαρόκου: «Η Σενεγάλη μας νίκησε δίκαια»
