Φλαμπουράρης: Παραποιήθηκε η αναφορά μου για το πακέτο Γιούνκερ
Για «σπέκουλα και διαστρέβλωση της αλήθειας» κάνει λόγο ο υπουργός Επικράτειας αρμόδιος για θέματα Καθημερινότητας του Πολίτη, Αλέκος Φλαμπουράρης αναφορικά με τη δήλωσή του για το πακέτο Γιούνκερ.
Για «σπέκουλα και διαστρέβλωση της αλήθειας» κάνει λόγο ο υπουργός Επικράτειας αρμόδιος για θέματα Καθημερινότητας του Πολίτη, Αλέκος Φλαμπουράρης αναφορικά με τη δήλωσή του για το πακέτο Γιούνκερ.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τη συγκεκριμένη αναφορά, ο κ. Φλαμπουράρης είπε «για μια ακόμη φορά παραποιήθηκε η αναφορά μου στο «πακέτο Γιούνκερ» ώστε να υπάρξει σπέκουλα και διαστρέβλωση της αλήθειας. Το «πακέτο Γιούνκερ» αποτελεί δανειοδότηση, κυρίως προς τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και απαιτεί business plan ώστε να αποδεικνύεται η βιωσιμότητα της επένδυσης, ώστε να είναι εφικτή η απορρόφηση του δανείου».
Ο υπουργός Επικράτειας προσέθεσε: «Αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Δεν έχει την ευθύνη επί τούτου η ελληνική κυβέρνηση και γι’ αυτό το λόγο καθυστερεί η έγκριση του δανείου, αλλά κυρίως η εκταμίευσή του. Αυτή ακριβώς ήταν η δήλωσή μου. Έχει καμία σχέση με αυτά που γράφονται και λέγονται;» σημειώνεται στην γραπτή απάντηση του κ. Φλαμπουράρη.
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
