
Κανονικά από τα φαρμακεία οι αγορές αναλώσιμων για τον διαβήτη
Αναστέλλεται από 1η Σεπτεμβρίου η άρση της επί πιστώσει χορήγησης αναλώσιμου υλικού, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και σκευασμάτων ειδικής διατροφής στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με την απόφαση των φαρμακοποιών της Αθήνας και του Πειραιά για λήξη των κινητοποιήσεων τους.
Αναστέλλεται από 1η Σεπτεμβρίου η άρση της επί πιστώσει χορήγησης αναλώσιμου υλικού, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και σκευασμάτων ειδικής διατροφής στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
Ένα μήνα μετά την έναρξη των κινητοποιήσεων ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ) και Πειραιά (ΦΣΠ), έλαβαν την απόφαση να διακόψουν την αναστολή, με τα διοικητικά συμβούλια ωστόσο να σημειώνουν σε σχετικές ανακοινώσεις ότι μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση, ώστε «λαμβάνοντας υπόψη τόσο την πορεία των εκκαθαρίσεων και των εξοφλήσεων των υποβολών μας, όσο και τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου» να αποφασιστεί εάν θα παρθούν νέες αποφάσεις σχετικά με το θέμα.
Έτσι, οι ασθενείς από το αύριο, Σάββατο, θα μπορούν να προμηθεύονται αναλώσιμο υλικό για το διαβήτη και σκευάσματα ειδικής διατροφής χωρίς να πληρώνουν από τη τσέπη τους.
- Κεφαλονιά: Επιχείρηση διάσωσης 62χρονης τουρίστριας που τραυματίστηκε σε δυσπρόσιτη παραλία
- Το σκεπτικό της απόφασης – «ανάσα» του Αρείου Πάγου για 350.000 δανειολήπτες του «νόμου Κατσέλη»
- Ακατάσχετος λογαριασμός: Αυξάνεται στα 1.600 ευρώ το όριο
- Εθνική: Μια εικόνα απο τα… προσεχώς
- Reuters: Η Ελλάδα θα φορολογήσει τα έσοδα από κρυπτονομίσματα
- Ιράν: Εκτόξευσε προειδοποιητικά πυραύλους και drones κατά πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ στον Κόλπο του Ομάν




