Ντύθηκε στα Ερυθρόλευκα ο Ούρος Τζούρτζεβιτς
Ερυθρόλευκος και με τη βούλα είναι από την Τετάρτη ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με πρωταθλητές Ελλάδος. Ο Σέρβος επιθετικός τόνισε ότι ««είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω καλά πού έχω έρθει. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω στον αγωνιστικό χώρο».
Η μεταγραφή στον Ολυμπιακό του Ούρος Τζούρτζεβιτς ολοκληρώθηκε και ο 23χρονος διεθνής Σέρβος επιθετικός αποτελεί το νέο απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας.
Η συμφωνία είχε ολοκληρωθεί εδώ και μέρες, ο Τζούρτζεβιτς το Σάββατο αμέσως το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της ομάδας του και το βράδυ της Τρίτης ήρθε στην Αθήνα.
Την Τετάρτη πέρασε με επιτυχία από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψε συμβόλαιο, το οποίο σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα είναι για 4 χρόνια, ενώ το ποσό της μεταγραφής του έφτασε στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ούρος Τζούρτζεβιτς.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Σέρβος προέβη στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου!
Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ποιοι είναι οι μεγάλοι στόχοι και τα όνειρά σου με τα ερυθρόλευκα;
«Σας ευχαριστώ! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω καλά που έχω έρθει. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω, στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».
Το πρωτάθλημα, αλλά και σπουδαία παιχνίδια στην Ευρώπη, είναι ο μεγαλύτερος στόχος του Ολυμπιακού;
«Ναι σίγουρα! Γνωρίζω καλά ότι η φάση των ομίλων του UEFA Champions League είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε καλή ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο».
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμπ – Νετανιάχου: Συναντώνται στο Μαρ-α-Λάγκο, στο επίκεντρο η δεύτερη φάση της συμφωνίας για τη Γάζα
- Η σταθερότητα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η εγγύηση Σιμεόνε και ο θρύλος ‘Ομπλακ
- Υπό την πίεση των ΗΠΑ, το ακροδεξιό AfD θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου
- Σέρρες: «Δεν τον είδε κανείς» – Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο πυροσβέστη
- Στο Σεν Τροπέ και δίπλα στη θάλασσα το τελευταίο αντίο στη Μπριζίτ Μπαρντό
- Η ενημέρωση ως φαστ φουντ – Το TikTok έγινε το κορυφαίο social για ειδήσεις μεταξύ νέων
