Γερμανός νοσηλευτής θεωρείται ύποπτος για 84 φόνους ασθενών
Ένας Γερμανός νοσηλευτής, ο Νιλς Χέγκελ, ο οποίος έχει ήδη καταδικασθεί για τον φόνο δύο ασθενών, είναι πλέον ύποπτος για τουλάχιστον 84 φόνους που διαπράχθηκαν στη Γερμανία στο διάστημα από το 2000 έως το 2005.
Ένας Γερμανός νοσηλευτής, ο Νιλς Χέγκελ, ο οποίος έχει ήδη καταδικασθεί για τον φόνο δύο ασθενών, είναι πλέον ύποπτος για τουλάχιστον 84 φόνους που διαπράχθηκαν στη Γερμανία στο διάστημα από το 2000 έως το 2005, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι ερευνητές.
«Σ’ αυτό το σημείο της έρευνας, η ειδική ερευνητική επιτροπή έχει τεκμηριώσει 84 φόνους», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της αστυνομίας του Όλντενμπουργκ (βόρεια Γερμανία) Γιόχαν Κίμε.
Τον Ιούνιο 2016 οι ερευνητές είχαν τεκμηριώσει την ευθύνη του νοσηλευτή για 33 θανάτους ασθενών σε πολλά ιδρύματα θεραπείας στα οποία εργαζόταν.
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
- 4 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά
- «Αδειάζουν» στελέχη της ΝΔ τον Γεωργιάδη για την επίθεση στον Τσίπρα – Ανευθυνότητα να καταγγέλλει διαφθορά χωρίς στοιχεία
- Συμφωνία της Μαδρίτης: Το δίλημμα «συνεννόηση ή αναμέτρηση»
- «Το Μενού της Εβδομάδας» από την Αργυρώ: Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Σύνοδος ΝΑΤΟ: «Συνήθης πολιτική πρακτική, δεν αιφνιδιαζόμαστε» – Σάντσεθ για δηλώσεις Τραμπ
- Στο ΕΚΑΒ ο Ανδρουλάκης – «Δεν θα επιτρέψουμε το Υπουργείο Υγείας να μετατραπεί σε Υπουργείο Προπαγάνδας» του Γεωργιάδη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442