Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις Πρέσπες ο Αλέξης Τσίπρας

Στις Πρέσπες ο Αλέξης Τσίπρας

Στις Πρέσπες βρίσκεται σήμερα, Κυριακή, για δεύτερη μέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες το βράδυ παρακολούθησε μαζί με την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα τη συναυλία-αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου.

Στις Πρέσπες βρίσκεται σήμερα για δεύτερη μέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες το βράδυ παρακολούθησε μαζί με την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα τη συναυλία-αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου.

Μετά το τέλος της συναυλίας, στη διάρκεια του δείπνου ο καλλιτεχνικός διευθυντή του Πολιτιστικού Οργανισμού «Πρέσπεια» Γιώργος Λιάνης βράβευσε τον κ. Τσίπρα σημειώνοντας ότι είναι τιμή για την ακριτική περιοχή των Πρεσπών και το ομώνυμο Φεστιβάλ η παρουσία του πρωθυπουργού.

Πριν αναχωρήσει από τις Πρέσπες, ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και δημάρχους του νομού Φλώρινας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024