
Φάμελλος: Απολογισμό κι όχι εξαγγελίες θα κάνει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ
Στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει κάτι διαφορετικό να πει απ΄ό,τι στο παρελθόν, καθώς θα κάνει απολογισμό πεπραγμένων, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.
Στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει κάτι διαφορετικό να πει απ΄ό,τι στο παρελθόν, καθώς θα κάνει απολογισμό πεπραγμένων, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο».
Ειδικότερα για τη Θεσσαλονίκη, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός, «όπου στο παρελθόν είχαν καταντήσει “ανέκδοτα” ζητήματα όπως το μετρό, οι σήραγγες των Τεμπών και ο ΟΑΣΘ, ο πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα να πει φέτος πως αυτή τη φορά όλα προχωράνε σωστά».
Όπως υπογράμμισε, η διάνοιξη των σηράγγων του μετρό έχει ολοκληρωθεί, η Θεσσαλονίκη «έχει πλέον έναν δημόσιο ΟΑΣΘ και νέα επιχείρηση που θα σχεδιάσει τη λειτουργία και του ΟΑΣΘ και του μετρό», στα Τέμπη «περνάμε πλέον από σήραγγες», «έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του λιμανιού» και «πολλά άλλα γίνονται και δεν εξαγγέλλονται απλώς».
«Κάποια στιγμή, αυτή η συζήτηση για το τι θα εξαγγείλει και τι θα δώσει ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη είχε αρχίσει να ενοχλεί τους Θεσσαλονικείς γιατί μας περνούσαν για ιθαγενείς και μας έφερναν χάντρες και καθρεφτάκια μιας και πολλές φορές είχαμε γίνει μάρτυρες εξαγγελιών που ποτέ δεν είχαν υλοποιηθεί για την πόλη μας» σημείωσε ο κ. Φάμελλος.
«Ο πρωθυπουργός, τη φετινή χρονιά, έχει κάτι διαφορετικό να πει στη Θεσσαλονίκη. Έχει την ευκαιρία να κάνει απολογισμό, κάτι που δεν έκανε ποτέ κανείς έως τώρα» τόνισε, ενώ απάντησε και στον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη για την περσινή παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, λέγοντας:
«Ξέρουμε ποιες είναι οι ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων, αυτοί χρεοκόπησαν τη χώρα, και δεν τη χρεοκόπησαν απλώς με τον υπέρογκο δανεισμό αλλά άσκησαν και μία ανήθικη πολιτική, η οποία δεν βοηθούσε τους Έλληνες, αλλά βοηθούσε τους λίγους και υπέφεραν οι πολλοί».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Pet Shop Boys: Volume – 600 σελίδες με όσα δεν ήξερες για το θρυλικό συγκρότημα
- Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις 131-115: Επιτέλους νίκη για τα «Ελάφια» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 15χρονης για επίθεση σε τρεις ανήλικες στον Εύοσμο
- Το «ντόμινο» που μπορεί να φέρει στη Euroleague ο ΛεΝτέι – Οι περιπτώσεις των Πίτερς, Μπλόσομγκεϊμ και Χορντ
- Λέκκας για σεισμό στα Ιωάννινα: «Οι δονήσεις θα συνεχιστούν αλλά δεν ανησυχούμε»
- Η Μέριλ Στριπ δεν εμπνεύστηκε από την Άννα Γουίντουρ για τον ρόλο της Μιράντα Πρίστλεϊ αλλά από 2 άνδρες

