
Ο Φώτης Κατσίγιαννης πρόεδρος της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών
Ο επίτιμος πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων, Φώτης Κατσίγιαννης, ορκίστηκε σήμερα, Τρίτη, πρόεδρος της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ), ενώπιον του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή.
Ο επίτιμος πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων, Φώτης Κατσίγιαννης, ορκίστηκε σήμερα, Τρίτη, πρόεδρος της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ), ενώπιον του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή.
Ο κ. Κατσίγιαννης διορίστηκε στην εν λόγω θέση με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, κατόπιν εισήγησης του υπουργού Δικαιοσύνης και ακρόασης στην ειδική μόνιμη επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής, όπου έτυχε ευρείας αποδοχής.
Όπως είναι γνωστό, έργο της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών είναι η επίλυση των διαφορών που ανακύπτουν κατά το στάδιο που προηγείται της σύναψης των συμβάσεων δημοσίων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών, έπειτα από την άσκηση προδικαστικής προσφυγής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Airbus: Παραγγελία – μαμούθ 19 δισ. δολαρίων από την AirAsia
- «Σε ισχύ η κατάπαυση πυρός», λέει ο Τραμπ μετά τα εκατέρωθεν πλήγματα στα Στενά του Ορμούζ
- Διατροφή: Τα πέντε θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε (όσο μεγαλώνουμε)
- Αφρικανική σκόνη, μικρή πτώση της θερμοκρασίας και… καταιγίδες σήμερα
- Γιατί παραμένει Γολγοθάς η μεταβίβαση ενός ακινήτου
- Παλιές κλήσεις ΚΟΚ: Πώς να λύσετε τον γρίφο – Πότε «σβήνονται»



