Αθήνα-Ιωάννινα σε 3,5 ώρες
Παραδίδεται στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, το τελευταίο, βόρειο τμήμα της Ιόνιας Οδού (Πέρδικα-Εγνατία-Ιωάννινα). Έτσι, η Ιόνια Οδός γίνεται ενιαίος αυτοκινητόδρομος που θα ενώνει την Αθήνα με τα Ιωάννινα σε 3,5 ώρες.
Παραδίδεται στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, το τελευταίο, βόρειο τμήμα της Ιόνιας Οδού (Πέρδικα-Εγνατία-Ιωάννινα).
Πρόκειται για το τελευταίο τμήμα 14χλμ με την παράδοση του οποίου η Ιόνια Οδός γίνεται ενιαίος αυτοκινητόδρομος, που θα ενώνει την Αθήνα με τα Ιωάννινα σε 3,5 ώρες.
Με την παράδοση του τελευταίου τμήματος στην κυκλοφορία η διάρκεια της διαδρομής από Πέρδικα Ιωαννίνων στον κόμβο της πόλης με την Εγνατία Οδό μειώνεται στο μισό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημοτική Αγορά Κυψελης: Όλες οι εκδηλώσεις του μήνα
- Τέλος από τον Αστέρα Τρίπολης ο Ράσταβατς
- Ισπανία: Αποχωρούν τα αμερικανικά αεροσκάφη – «Οι βάσεις δεν χρησιμοποιούνται για επιθέσεις στο Ιράν» λέει η Κυβέρνηση
- «Η σκλήρυνση κατά πλάκας σκοτώνει»: Η Kριστίνα Άπλγκέϊτ και η σκληρή αλήθεια της – Κακοποίηση στα 5, καρκίνος, και στο βάθος, φάρος
- Οι ειρηνευτικές συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν παρά τον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Αγνοείται ο αδερφός του Χορντ της Μακάμπι – Η έκκληση του Ματίας Λεσόρ (pics)

