Νέα διαφωνία ανάμεσα σε Nova και σε ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά
Λευκός καπνός δεν βγήκε ούτε από το διοικητικό συμβούλιο της Super League την Παρασκευή, το τέταρτο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κι ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Μιας διοργάνωσης που, προς το παρόν, βρίσκεται στον αέρα, αφού η προκήρυξή της δεν έχει υπογραφεί και η συμφωνία με τη Nova για την τηλεοπτική κάλυψή της παραμένει έωλη. Στις διαπραγματεύσεις τής συνδρομητικής πλατφόρμας με την ΕΡΤ για τον αγώνα που θα μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση δεν υπήρξε συμφωνία, με αποτέλεσμα την αναβολή και του σημερινού Δ.Σ., το οποίο θα συνεχιστεί στις 3 Αυγούστου.
Λευκός καπνός δεν βγήκε ούτε από το διοικητικό συμβούλιο της Super League την Παρασκευή, το τέταρτο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κι ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
Μιας διοργάνωσης που, προς το παρόν, βρίσκεται στον αέρα, αφού η προκήρυξή της δεν έχει υπογραφεί και η συμφωνία με τη Nova για την τηλεοπτική κάλυψή της παραμένει έωλη.
Στις διαπραγματεύσεις τής συνδρομητικής πλατφόρμας με την ΕΡΤ για τον αγώνα που θα μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση δεν υπήρξε συμφωνία, με αποτέλεσμα την αναβολή και του σημερινού Δ.Σ., το οποίο θα συνεχιστεί στις 3 Αυγούστου.
Σε περίπτωση που δεν μπει στην… εξίσωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων η ΕΡΤ, ο συνεταιρισμός δεν θα αποδεχθεί τη μείωση (18%) που προτείνει η Nova κι αυτό θα έχει ως συνέπεια να οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του νέου πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουλίου 2017 στα γραφεία της Super League, σε ώρες που θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση
- Volley League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής
- Προσωπικό εστιατορίου τρολάρει τον CEO της Ryanair και τον χρεώνει για «επιπλέον χώρο για τα πόδια»
- Οι παγίδες με το επίδομα θέρμανσης: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές – Ποιοι θα το λάβουν
- Ο Στεφ Κάρι ευστοχεί από το… σπίτι του και τρελαίνει το ίντερνετ (vids)
- Ιταλία: Χιλιάδες στους δρόμους κατά του προϋπολογισμού – «Ευκαιρία για τριήμερο», απαντά ειρωνικά η Μελόνι
