Αλλη μια νύχτα με μολότοφ στα Εξάρχεια
Νέες επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής έξω από το Πολυτεχνείο και στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια. Περίπου 15 άτομα επιτέθηκαν στην αστυνομική δύναμη με βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες, ενώ ταυτόχρονα άλλα 15 άτομα πέταξαν μπουκάλια στη διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.
Νέες επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα έξω από το Πολυτεχνείο και στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.
Συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, περίπου 15 άτομα επιτέθηκαν στην αστυνομική δύναμη με βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες, ενώ ταυτόχρονα, άλλα 15 άτομα πέταξαν μπουκάλια στη διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.
Δεν υπήρξε συνέχεια στα επεισόδια και η ηρεμία επανήλθε γρήγορα στην περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κούβα: Θα συνεχίσουμε να την προμηθεύουμε με πετρέλαιο, λέει η Ρωσία
- Κάν’ το όπως ο Μπέκαμ: Ο Ντέιβιντ μπαίνει στην κουζίνα και τρολάρει τον «σεφ» Μπρούκλιν
- Οι πέντε νέες οδηγίες του Λανουά στους διαιτητές της Super League
- Προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες για τη δολοφονία του 27χρονου – Καταθέτει σήμερα ο πατέρας του
- Κόντρα ρόλος: Η Κρινιώ Νικολάου σε ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι γεμάτο χιούμορ, συγκίνηση και ανατροπές
- Από την Χίο στην Ισπανία – Γιατί ανακοίνωσε τώρα ο Σάντσεθ το σχέδιο να νομιμοποιήσει 500.000 μετανάστες;



