Λευκωσία: Δεν υπάρχει πολεμική ατμόσφαιρα στην ανατολική Μεσόγειο
«Ψυχραιμία, λίγα λόγια, δεν πρέπει να εμπλακούμε σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που προσπαθεί να στήσει η Τουρκία» συνέστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.
«Ψυχραιμία, λίγα λόγια, δεν πρέπει να εμπλακούμε σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που προσπαθεί να στήσει η Τουρκία» συνέστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι σημείωσε πως «δεν υπάρχει καμία πολεμική ατμόσφαιρα στην ανατολική Μεσόγειο, και αυτοί που τα διαδίδουν αυτά ίσως έχουν στόχο να πλήξουν τα συμφέροντα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας ή άλλους ζωτικούς τομείς της κυπριακής οικονομίας».
Απηύθυνε έκκληση για υπευθυνότητα, σημειώντας πως «όλοι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ποια εικόνα δίνεται σε επικοινωνιακό επίπεδο. Κάποιες αναφορές και ανταποκρίσιες δίνουν λανθασμένη εικόνα και εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς της Τουρκίας. Όλοι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».
Συμπλήρωσε επίσης πως «η επόμενη φορά που θα πρέπει να ασχοληθούμε όλοι με αυτό το θέμα πρέπει να είναι όταν θα έχουμε αποτελέσματα από τις έρευνες».
Ξεκαθάρισε πως «οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχίζονται κανονικά».
Τόνισε πως «θα πράττουμε περισσότερα και θα μιλάμε λιγότερο, καθώς μέσα από αυτή την προσέγγιση εξυπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας».
Εξάλλου, κατέληξε, για τα οικονομικά αποτελέσματα θα περάσει μεγάλος χρόνος καθώς τώρα «βρισκόμαστε στην αρχή των ερευνών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- SOS και παγίδες για τα τα ενοίκια: Οι κωδικοί στο νέο Ε2 που μηδενίζουν τον φόρο
- Νέες ταινίες: Η κινηματογραφική ζωή μετά τα Όσκαρ
- Ιταλία: «Αυτά δεν θέλουν οι διαιτητές σχετικά με το VAR»
- Συνταγή: Πουρές πατάτας
- Ο πόλεμος στο Ιράν είναι ο τέλειος αντιπερισπασμός για τον Νετανιάχου – 5 προβλήματα που μπορεί να του λύσει
- The Expla-in Project: Τι συνδέει τον Τραμπ με τον Νετανιάχου;



