Στην περικοπή 1.200 θέσεων εργασίας προχωρούν τα σούπερ μάρκετ Tesco
Η Tesco, ο μεγαλύτερος όμιλος σούπερ μάρκετ στη Βρετανία, θα προχωρήσει στην περικοπή 1.200 θέσεων εργασίας στα κεντρικά της γραφεία. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι «πρόκειται για σημαντικό βήμα προς την ανάκαμψη της εταιρείας».
Η Tesco, ο μεγαλύτερος όμιλος σούπερ μάρκετ στη Βρετανία, θα προχωρήσει στην περικοπή 1.200 θέσεων εργασίας στα κεντρικά της γραφεία.
«Πρόκειται για ένα σημαντικό επόμενο βήμα για να συνεχίσουμε την ανάκαμψη της εταιρίας», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
«Αυτό το νέο μοντέλο υπηρεσιών θα απλοποιήσει τον τρόπο που είμαστε οργανωμένοι, θα μειώσει την αλληλοεπικάλυψη ρόλων και το κόστος και κυρίως θα μας επιτρέψει να επενδύσουμε στο να εξυπηρετούμε καλύτερα τους καταναλωτές» σημείωσε.
Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας είναι στο Χερτφορντσάιρ.
Η εταιρία ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα τα σχέδιά της να προχωρήσει στην περικοπή 1.100 θέσεων εργασίας στο Κάρντιφ, προτείνοντας το κλείσιμο του κέντρου εξυπηρέτησης πελατών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ρόμπερτ Καραντάιν: Το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του
- Έρευνα του Χάρβαρντ συνδέει τους θανάτους από καρκίνο με τη διαμονή κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- ΗΠΑ: Με αυτό το όπλο επιτέθηκαν στο Ιράν – Το χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά
- Ποια είναι τα δεδομένα για Φρανσίσκο – Τι συμβόλαιο θα ψάξει στην αγορά το καλοκαίρι
- Ιράν: Οι 3 διάδοχοι του Αλί Χαμενεΐ – Ποια είναι η μεταβατική διοίκηση
- Κολωνός: Αναπάντητα ερωτήματα για την έγκυο που βρέθηκε νεκρή – Προσήχθη ο σύντροφός της

