
ΟΛΘ: Τα επόμενα βήματα συζητήθηκαν μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και νέων επενδυτών
Εθιμοτυπική συνάντηση είχε η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ με εκπροσώπους της ένωσης των εταιρειών «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS», μετά την ανακήρυξή της ως προτιμώμενου επενδυτή για την απόκτηση του 67% του ΟΛΘ. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα για την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του λιμένα της Θεσσαλονίκης, ενώ ο φάκελος έχει ήδη υποβληθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
Εθιμοτυπική συνάντηση είχε η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ με εκπροσώπους της ένωσης των εταιρειών «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS», μετά την ανακήρυξή της ως προτιμώμενου επενδυτή για την απόκτηση του 67% του ΟΛΘ.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα για την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του λιμένα της Θεσσαλονίκης, ενώ ο φάκελος της διαγωνιστικής διαδικασίας έχει ήδη υποβληθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο.
Εκ μέρους των επενδυτών στη συνάντηση μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Θεοφάνης (συντονιστής της ένωσης), ο Alexander von Mellenthin (διευθύνων σύμβουλος της DIEP GmbH), ο Boris Wenzel (διευθύνων σύμβουλος της Terminal Link SAS), ο Arthur Davidyan (διευθύνων σύμβουλος του DIMERA Group- BELTERRA Investments Ltd) και ο Marco Raniolo (γενικός διευθυντής της CMA CGM Greece).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης
- Γερμανία: Με GPS «ελεύθερος» ο λύκος που δάγκωσε γυναίκα στο Αμβούργο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]

