Αιχμές για τον ερευνητή της «ρωσικής υπόθεσης» αφήνει τώρα ο Τραμπ
Νέες διαβεβαιώσεις ότι δεν εμπόδισε την έρευνα του FBI για το καυτό ζήτημα της ανάμειξης της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία του 2016 έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Παράλληλα, όμως, τα έβαλε και με τον ειδικό ερευνητή της υπόθεσης.
Νέες διαβεβαιώσεις ότι δεν εμπόδισε την έρευνα του FBI για το καυτό ζήτημα της ανάμειξης της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία του 2016 έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στο φιλικό προς τον ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο FoxNews.
Παράλληλα, όμως, τα έβαλε και με τον ειδικό ερευνητή της υπόθεσης, Ρόμπερτ Μίλερ, λέγοντας ότι είναι «ενοχλητικό» το γεγονός ότι έχει καλές σχέσεις με τον τέως επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ.
Ο Μίλερ υπήρξε και εκείνος διευθυντής του FBI το διάστημα 2001-2013 και θεωρείται πρόσωπο με ιδιαίτερο κύρος, τόσο μεταξύ των Δημοκρατικών όσο και μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων. Υπηρέτησε άλλωστε, επί προεδρίας Τζορτζ Ο. Μπους και Μπαράκ Ομπάμα.
Ανέλαβε -ως ανεξάρτητος- να εξετάσει την όλη υπόθεση, κίνηση που χαιρέτησε αρχικά και ο Λευκός Οίκος.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κόμεϊ απολύθηκε από τον Τραμπ με συνοπτικές διαδικασίες. Ο πρόεδρος είπε ότι τον απέλυσε επειδή δεν έκανε καλά τη δουλειά του, ο Κόμεϊ θεωρεί ότι απομακρύνθηκε, λόγω της έρευνας για τις σχέσεις του άλλοτε συμβούλου του προέδρου για θέματα Εθνικής Ασφάλειας με τη Ρωσία.
Ο ειδικός ερευνητής που εξετάζει το καυτό ζήτημα έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να ερευνηθεί ο ίδιος ο πρόεδρος για παρακώλυση της Δικαιοσύνης.
Ο Τραμπ και στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε, το απορρίπτει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλαμπάμα: Ξύλο σε αγώνα μπάσκετ γυναικών – Χτυπήθηκε και μια διαιτητής (vid)
- Sex, γυμνό, τραπεζικοί κωδικοί: Αν αγοράσατε τα smart glasses της Meta, κάποιος στην Κένυα ξέρει τα πάντα για εσάς – Σοκαριστική έρευνα
- Ιράν: Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
- LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας
- The Expla-in Project: Γιατί οι φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής είναι μοναδικό ντοκουμέντο
- Ρογκαβόπουλος: «Σκληράδα, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση τα κλειδιά για το ντέρμπι» (vid)



