Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όχι» του Παναθηναϊκού στην πρόταση της Αλ Αΐν για Μπεργκ

«Όχι» του Παναθηναϊκού στην πρόταση της Αλ Αΐν για Μπεργκ

Το πρώτο «όχι» στην Αλ Αΐν για την παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ είπε ο Παναθηναϊκός. Μπορεί ο Σουηδός επιθετικός να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τα επόμενα 3 χρόνια, ωστόσο, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» οι «πράσινοι» έχουν τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση. Τα χρήματα που προσφέρουν οι Άραβες δεν προσεγγίζουν καν το ποσό των 5,2 εκ. ευρώ που αντιστοιχεί στη ρήτρα εξαγοράς του 75% των δικαιωμάτων του Σουηδού φορ.

Το πρώτο «όχι» στην Αλ Αΐν για την παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ είπε ο Παναθηναϊκός. Μπορεί ο Σουηδός επιθετικός να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τα επόμενα 3 χρόνια, ωστόσο, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» οι «πράσινοι» έχουν τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση.

Κι ενώ μέχρι χθες από το περιβάλλον του παίκτη και του εκπροσώπου του «δεν υπήρχε επίσημη πρόταση από καμία ομάδα», σήμερα ο Στάινερ Ντίετζ και οι ιθύνοντες της ομάδας των ΗΑΕ επικοινώνησαν με τους ανθρώπους του αθηναϊκού συλλόγου και μετέφεραν την πρότασή τους για την παραχώρηση του Σουηδού διεθνούς άσου.

Με τη διαφορά, όμως, ότι τα χρήματα που προσφέρουν οι Άραβες δεν προσεγγίζουν καν το ποσό των 5,2 εκ. ευρώ που αντιστοιχεί στη ρήτρα εξαγοράς του 75% των δικαιωμάτων του Μπεργκ που διατηρεί ο Παναθηναϊκός μετά την τελευταία ανανέωση του συμβολαίου του.

Ως εκ τούτου οι άνθρωποι της Αλ Αΐν «εισέπραξαν» το πρώτο «όχι» από τους «πράσινους» και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Ο ίδιος ο Μπεργκ μπορεί να έχει αποφασίσει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, από την άλλη, όμως, οι διοικούντες δεν είναι διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να τον «χαρίσουν» στους Άραβες.

Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος από τη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση προκειμένου να καλύψουν το τεράστιο κενό που θα δημιουργηθεί από την αποχώρηση του Μπεργκ, ενώ μέρος των χρημάτων θα διατεθούν για να καλυφθούν κι άλλες εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024