ΟΚΑΝΑ: Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
Ο ΟΚΑΝΑ και το Ίδρυμα Γληνού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Ναρκωτικά: βιολογικές, κοινωνικές και πολιτικές διαστάσεις» την Παρασκευή, 23 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων.
Ο ΟΚΑΝΑ και το Ίδρυμα Γληνού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Ναρκωτικά: βιολογικές, κοινωνικές και πολιτικές διαστάσεις» την Παρασκευή, 23 Ιουνίου και ώρα 09:30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50, Αθήνα).
Διακεκριμένοι ομιλητές από τον χώρο της ιατρικής, της εγκληματολογίας και της δημοσιογραφίας θα προσεγγίσουν τις πολλές και διαφορετικές διαστάσεις της ουσιοεξάρτησης, δίνοντας ταυτόχρονα τροφή και έναυσμα για γόνιμο διάλογο.
Την ημερίδα συντονίζει ο Στέλιος Κούλογλου, Ευρωβουλευτή-Δημοσιογράφος.
health.in.gr
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Υπόθεση Sinohydro: Σε δίκη για διαφθορά παραπέμπεται ο πρώην προέδρος του Ισημερινού Λενίν Μορένο
- Η Λούσι Λιου αστειεύεται ότι ο 10χρονος γιος της, Ρόκγουελ, «δεν ξέρει πόσο κουλ» είναι η μαμά του
- Ίλιον: Συνελήφθη αστυνομικός μετά την καταγγελία για βία σε 13χρονο μαθητή που αποκάλυψε το in
- Στα άκρα οι σχέσεις Σαλάχ – Σλοτ: «Δεν μπορούν να συνυπάρξουν»
- Ο Αντόνιο Κόστα απαντά στον Τραμπ: «Η απειλή πολιτικής παρέμβασης στην ΕΕ είναι απαράδεκτη»

