Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γάμος και βάπτιση μαζί. Ένα trend που ήρθε για να μείνει

Γάμος και βάπτιση μαζί. Ένα trend που ήρθε για να μείνει

...

Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino και οι άνθρωποί τους, με την πολυετή εμπειρία τους, θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε το concept που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και θα δημιουργήσουν ειδικά για εσάς το πιο παραμυθένιο σκηνικό. Για μια χαρούμενη και παιχνιδιάρικη νότα, έχουν να σας προτείνουν λαχταριστά candy bars και υπέροχα διακοσμημένα wishing tables.

Χειροποίητα μπισκότα, cupcakes σε πρωτότυπα σχέδια, πολύχρωμα cake pops, γλυκά σφηνάκια σε απίθανες γεύσεις, ατομικά γλυκάκια σε υπέροχες συσκευασίες, γυάλες με παραδοσιακές μαρέγκες και πολύχρωμους μπεζέδες, γαλλικά macarons σε διάφορες γεύσεις, αλλά και χειροποίητη λεμονάδα και βυσσινάδα θα χαρίσουν πολλά «γλυκά» χαμόγελα σε όλους τους καλεσμένους σας, μικρούς και μεγάλους. Επίσης, για μια πιο νοσταλγική νότα, τα καροτσάκια Zuccherino είναι στη διάθεσή σας με πολλές και πρωτότυπες γεύσεις χειροποίητου παγωτού που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Φυσικά, από αυτή τη μέρα δεν μπορεί να λείπει η custommade τούρτα, σε ό,τι σχέδιο και γεύση βάλει ο νου σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και μαζί με τους έμπειρους Chef Patissiers των ζαχαροπλαστείων Zuccherino, να δημιουργήσετε μια τούρτα που θα θυμάστε για καιρό!

Και μην ξεχνάτε πως τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino φροντίζουν όλες σας τις επιθυμίες και σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε όλα τα παραπάνω και χωρίς γλουτένη.
Απολαύστε τη «διπλή» χαρά σας, επισφραγίζοντας την ευτυχία σας με ένα κεφάτο πάρτι με την υπογραφή της ασύγκριτης γεύσης και της εξαιρετικής ποιότητας των ζαχαροπλαστείων Zuccherino .

gamos.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024