Το ανακαινισμένο Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης εγκαινιάζει αύριο, Τετάρτη 7 Ιουνίου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, στις 12 το μεσημέρι. Οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πρότυπη δομή υγείας και το επιστημονικό προσωπικό που τη στελεχώνει.

Η ανακαίνιση του Δημοτικού Ιατρείου Κυψέλης, επί της οδού Χανίων 4β, χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ, ενώ η πιλοτική του λειτουργία υποστηρίζεται από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την επιστημονική εποπτεία του Κέντρου Μελετών Υπηρεσιών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο δήμος Αθηναίων καλεί τους κατοίκους και δημότες της Κυψέλης και της 6ης δημοτικής κοινότητας, την Τετάρτη, από τις 08:00 έως τις 20:00, να γνωρίσουν από κοντά το πρώτο πρότυπο Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης και το επιστημονικό προσωπικό που το στελεχώνει.

Το Δημοτικό Ιατρείο (210-8836200) αρχίζει τη λειτουργία του με νέα πρότυπη μορφή και νέες πολλαπλές υποστηρικτικές υπηρεσίες για τους πολίτες που τις έχουν ανάγκη.
Την ημέρα γνωριμίας θα λειτουργούν:
  • Κινητή Μονάδα Ερυθρού Σταυρού για Αιμοδοσία
  • Κινητή Μονάδα Checkpoint για RAPID TEST HIV (12:00-19:30)
  • Κινητή μονάδα του Δήμου Αθηναίων πληροφόρησης για τις κοινωνικές παροχές που προσφέρει η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το ΚΥΑΔΑ.
Τέλος, η Φιλαρμονική του δήμου Αθηναίων, από τις 18:30 έως και τις 19:30 μ.μ., θα εμπλουτίσει μουσικά την εκδήλωση.

health.in.gr