Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξανάγκαζε στην επαιτεία τα τρία ανήλικα παιδιά του

Εξανάγκαζε στην επαιτεία τα τρία ανήλικα παιδιά του

Τα τρία ανήλικα παιδιά του εξανάγκαζε στην επαιτεία, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας, 43χρονος στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων σε βάρος ανηλίκων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Τα τρία ανήλικα παιδιά του εξανάγκαζε στην επαιτεία, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας, 43χρονος στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων σε βάρος ανηλίκων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η σύλληψη έγινε όταν μετά από τηλεφωνική καταγγελία στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι τρεις ανήλικοι (16, 12 και 9 ετών) μαζί με τον πατέρα τους οδηγήθηκαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Εκεί προέκυψε ότι τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια, που μετοίκησαν από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, τόσο τα παιδιά όσο και η μητέρα τους υφίσταντο καθημερινά έντονη βία.

0 43χρονος μετέφερε τα παιδιά του σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, όπου τα εξανάγκαζε να «εργάζονται» παίζοντας μουσικό όργανο και στη συνέχεια τους αφαιρούσε τα χρηματικά ποσά που κατάφερναν να συγκεντρώσουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, τις φορές που τα παιδιά δεν κατόρθωναν να συγκεντρώσουν ικανοποιητικό χρηματικό ποσό, βιαιοπραγούσε σε βάρος τους, προκειμένου να τα τιμωρήσει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024