Τσίπρας: Η συζήτηση για το χρέος θέλει εθνική γραμμή, ει δυνατόν
«Η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους δεν είναι συζήτηση συγκυρίας, αφορά το μέλλον της χώρας και χρειάζονται συγκλίσεις, και αν είναι δυνατόν, και εθνική γραμμή» δήλωσε ο πρωθυπουργός ερωτηθείς σχετικά κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο υπουργείο Εσωτερικών.
Αιχμές για την αντιπολίτευση και το «όψιμο», όπως το χαρακτήρισε, ενδιαφέρον της για τη βιωσιμότητα του χρέους άφησε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο Εσωτερικών, ερωτηθείς για το πώς εννοεί τις συγκλίσεις και αν αυτές μπορούν να προκύψουν και στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως «η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους δεν είναι συζήτηση συγκυρίας, αφορά το μέλλον της χώρας και χρειάζονται συγκλίσεις και αν είναι δυνατόν και εθνική γραμμή» απάντησε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.
«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για λύση να ανοίξουμε ένα καθαρό διάδρομο για το χρέος της χώρας, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι» είπε ο πρωθυπουργός ερωτηθείς εάν θα πάει ή θα φύγει από τη Σύνοδο Κορυφής στις 22 Ιουνίου με γραβάτα.
Αστειευόμενος είπε «το θέμα είναι να μην φύγω με φέσι» συμπληρώνοντας πως άλλοι φέσωσαν τη χώρα και έφυγαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσεχία: Πυροβολισμοί σε δημαρχείο – Δύο νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης
- Ποια είναι η 30χρονη Βαλέρια Νικόφ, το κορίτσι του Σον Πεν; – Η διετής σχέσεις και οι συγκρούσεις με τους παπαράτσι
- Ανδρουλάκης: «Στις εκλογές ψηφίζουμε αν θέλουμε κυβέρνηση με πολιτική αλλαγή και λύσεις»
- Επικό βίντεο: Ο διαιτητής του τελικού του Κόπα Άφρικα έβαλε τα γέλια όταν κατάλαβε ότι προκάλεσε… χάος (vid)
- Νότια Αφρική: Σύγκρουση μικρού λεωφορείου με φορτηγό – Νεκροί 11 μαθητές
- Βόλος: Συνελήφθη 40χρονος που χτύπησε την 27χρονη σύντροφό του