Οι τράπεζες κατήγγειλαν τα δάνεια της Πήγασος
Οι πιστώτριες τράπεζες προχώρησαν σε καταγγελία των δανείων της εκδοτικής εταιρίας Πήγασος. Με την επίδοση της καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων, ξεκινά περίοδος 30 ημερών στη λήξη της οποίας δάνεια καθίστανται άμεσα απαιτητά.
Οι πιστώτριες τράπεζες προχώρησαν σε καταγγελία των δανείων της εκδοτικής εταιρίας Πήγασος.
Με την επίδοση της καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων, ξεκινά περίοδος 30 ημερών στη λήξη της οποίας δάνεια καθίστανται άμεσα απαιτητά.
Σημειώνεται ότι το σύνολο των οφειλών της Πήγασος στο τέλος Οκτωβρίου 2016 ανερχόταν σε 161,9 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων μεγάλο μέρος παρουσίαζε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών.
Eάν δεν αποδοθούν τα οφειλόμενα ποσά στις τράπεζες η Πήγασος θα τεθεί σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης.
Δηλαδή οι τράπεζες, μετά σχετικής τραπεζικής απόφασης, θα κάνουν αίτηση στο δικαστήριο για να διοριστεί ειδικός διαχειριστής, ο οποίος θα παύσει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, θα μηδενίσει τις μετοχές της εταιρείας και θα αρχίσει την καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, προκειμένου να ακολουθήσει δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όσο καλά κι αν έφαγες, πάντα υπάρχει χώρος για ένα γλυκό
- Καιρός: Σταθερές θερμοκρασίες και κατά τόπους βροχοπτώσεις – Αναλυτικά η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
- «Αιμορραγούν» τα μουσεία στις ΗΠΑ: Περικοπές, φόβος και το μέλλον της συλλογικής μνήμης
- Η επιστήμη ξέρει τι κάνει τους άνδρες ελκυστικούς – Και δεν είναι αυτό που νομίζεις
- Δημόσιο: Πάνω από 16.500 θέσεις ανοίγουν το 2026 μέσω ΑΣΕΠ – Αλλαγές στον γραπτό διαγωνισμό
- Από χωρισμένοι, σχεδόν παντρεμένοι: Οι Τιμοτέ Σαλαμέ και Κάιλι Τζένερ μένουν μαζί εδώ κι έναν χρόνο

