Έργο του Μπασκιά πωλήθηκε στη Ν.Υόρκη για 110 εκατ. δολάρια
Το ποσό των 110,5 εκατομμυρίων δολαρίων έδωσε ένας Ιάπωνας σχεδιαστής μόδας για να αποκτήσει έναν ακόμα πίνακα του διάσημου Αμερικανού ζωγράφου Ζαν-Μισέλ Μπασκιά (1960-1988).
Το ποσό των 110,5 εκατομμυρίων δολαρίων έδωσε ένας Ιάπωνας σχεδιαστής μόδας για να αποκτήσει έναν ακόμα πίνακα του διάσημου Αμερικανού ζωγράφου Ζαν-Μισέλ Μπασκιά (1960-1988).
Ο 41χρονος Γιοσάκου Μαεζάουα έχει ήδη αποκτήσει και άλλα έργα του Μπασκιά και έχει στόχο να φτιάξει Μουσείο αφιερωμένο στον καλλιτέχνη στην Ιαπωνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνάντηση Βαρδακαστάνη με Σπυρόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη – «Καλό αγώνα»
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
- Γερμανική Κατοχή: Ο Γολγοθάς του έθνους
- Παράλαβε ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις…. τώρα με BOX NOW μόνο με 1€!
- Εξοχικές κατοικίες: Πού βρίσκονται τα φετινά hot spot
- Το Michael έγινε η βιογραφική ταινία με το καλύτερο «άνοιγμα» όλων των εποχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442