Τεχνολογική συμμαχία Volvo και Google
Η Volvo Cars ανακοίνωσε ότι προχωρά σε στενή συνεργασία με την Google για να αναπτύξει την επόμενη γενιά του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας και πληροφόρησης της σουηδικής μάρκας που θα εξοπλίζει όλα τα νέα μοντέλα Volvo μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
Δύο μεγάλες εταιρείες, η Volvo και η Google θα συνεργαστούν στο πεδίο της συνδεσιμότητας: Συγκεκριμένα, η Volvo Cars ανακοίνωσε ότι προχωρά σε στενή συνεργασία με την Google για να αναπτύξει την επόμενη γενιά του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας και πληροφόρησης . Το νέο σύστημα θα είναι σε πλατφόρμα Android και θα συνδεσιμότητα και πρόσβαση σε πλήρη σειρά εφαρμογών και υπηρεσιών.
«Η συνεργασία με την Google αντιπροσωπεύει για εμάς ένα σημαντικό στρατηγικό βήμα. Η πλατφόρμα και οι υπηρεσίες της Google θα εμπλουτίσουν την εμπειρία του χρήστη, δίνοντας περισσότερες επιλογές προσωποποίησης, ενώ το Android θα προσφέρει αυξημένη ευελιξία όσον αφορά τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης», δήλωσε ο Χένρικ Γκριν (Henrik Green), Ανώτερος Αντιπρόεδρος Έρευνας και Εξέλιξης της Volvo Cars.
Όπως αναφέρει η Volvo, η έλευση του Android δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε εκατοντάδες δημοφιλών εφαρμογών και την καλύτερη εμπειρία ενσωμάτωσης σε αυτό το ευρύ διασυνδεδεμένο περιβάλλον.
Η Volvo συνεργάζεται με την Google και σε ακόμη ένα πεδίο: την αναβάθμιση των τελευταίων μοντέλων Volvo με την προσθήκη του Google Local Search, μιας εφαρμογής που βασίζεται στη γεωγραφική θέση. Η εν λόγω υπηρεσία θα διατεθεί στους πελάτες μέσω αναβάθμισης του συστήματος SensusNavigation.
auto.in.gr
- Χτυπήθηκε και δεύτερο πλοίο στα Στενά του Ορμούζ
- Αποκλεισμένοι στο Ντουμπάι οι ξένοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φεύγουν για Αθήνα οι παίκτες της Χάποελ
- Στα 20 μου ήξερα τα πάντα για τον θάνατο: Οι απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή του «πάντα χαμογελαστού» Μάρτιν Σορτ
- Ολυμπιακός – Εθνικός 5-0: Ασταμάτητες οι Ερυθρόλευκες, συνεχίζουν με 11/11
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (pic)
- Ιράν: Ο Αλιρέζα Αραφί προσωρινός αντικαταστάτης του Χαμενεΐ – Ποιος είναι ο 67χρονος κληρικός
