Κατάληψη από ένστολους στο γραφείο του Γ.Χουλιαράκη
Ένστολοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα κατάληψη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Χουλιαράκη, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. «Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ, εάν δεν δούμε τον κ.Χουλιαράκη. Ο υπουργός έχει υποχρέωση να μας δει και να ακούσει αυτά που έχουμε να του πούμε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος.
Ένστολοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα κατάληψη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Χουλιαράκη, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
«Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ, εάν δεν δούμε τον κ.Χουλιαράκη. Ο υπουργός έχει υποχρέωση να μας δει και να ακούσει αυτά που έχουμε να του πούμε» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος.
Νωρίτερα ειδικοί φρουροί κρέμασαν πανό στο Λυκαβηττό διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μισθολόγια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή