Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΜακΚόναχι εναντίον Έλμπα στο τρέιλερ του «Μαύρου Πύργου»

ΜακΚόναχι εναντίον Έλμπα στο τρέιλερ του «Μαύρου Πύργου»

Μετά από αρκετές απόπειρες φαίνεται ότι η σειρά βιβλίων του Στίβεν Κινγκ, «Ο Μαύρος Πύργος» φτάνει στη μεγάλη οθόνη. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ελληνοδανός σκηνοθέτης Νικολάι Αρσέλ («A Royal Affair») και η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2017. Δείτε το πρώτο τρέιλερ

Μετά από αρκετές απόπειρες φαίνεται ότι η σειρά βιβλίων του Στίβεν Κινγκ, «Ο Μαύρος Πύργος» φτάνει στη μεγάλη οθόνη.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ελληνοδανός σκηνοθέτης Νικολάι Αρσέλ («A Royal Affair») και η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2017.

Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από τους δικούς μας. Ο Μαύρος Πύργος του Στίβεν Κινγκ, η φιλόδοξη και σαρωτική ιστορία ενός από τους πιο αγαπητούς συγγραφείς στον πλανήτη, ζωντανεύει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο τελευταίος Πιστολέρο, Ρόλαντ Ντεσέιν (Ίντρις Έλμπα), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Ουόλτερ Ο’ Ντιμ, τον Μαυροντυμένο Άντρα (Μάθιου ΜακΚόναχι). Ο Ντεσέιν είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Ρόλαντ μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Ο Στίβεν Κινγκ ήταν εκείνος που ανακοίνωσε πρώτος τους πρωταγωνιστές της ταινίας και σύντομα Ίντρις Έλμπα και Μάθιου ΜακΚόναχι, μπήκαν στον παιχνίδι μέσω Twitter, με τον πρώτο να δηλώνει ότι ο ΜακΚόναχι έχει έναν νέο «follower» (εννοώντας κάποιον που τον ακολουθεί» και τον ΜακΚόναχι να απαντά «Έλα να με πιάσεις».

Το πρώτο μυθιστόρημα με ήρωα τον πιστολέρο κυκλοφόρησε το 1982 και το τελευταίο το 2004, ενώ η σειρά βιβλίων έχει κυκλοφορήσει και σε κόμικ.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η Sony Pictures.

* Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Αυγούστου, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024