Ρέζα, ο Ιρανός «Λιονέλ Μέσι» τουλάχιστον στην εμφάνιση
Ο Ρέζα είναι ένας νεαρός Ιρανός που μόλις τον κοιτάξεις βγάζεις το συμπέρασμα: μοιάζει με τον Αργεντινό σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι. Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι δεν έχει «πειράξει» καθόλου το πρόσωπό του. Και ελπίζει μια μέρα να τον γνωρίσει.
Ο Ρέζα είναι ένας νεαρός Ιρανός που μόλις τον κοιτάξεις βγάζεις το συμπέρασμα: μοιάζει με τον Λιονέλ Μέσι. Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι δεν έχει «πειράξει» καθόλου το πρόσωπό του. Και ελπίζει μια μέρα να τον γνωρίσει.
«Δεν έχω κάνει καμία επέμβαση. Μόνο τη γενειάδα μου περιποιούμαι όπως εκείνος. Ελπίζω μία μέρα να τα κόψει, ώστε να φανεί πόσο του μοιάζω. Ακόμα και στις φωτογραφίες της παιδικής μας ηλικίας μοιάζουμε. Και έχουμε και το ίδιο ύψος» λέει στο πρακτορείο ειδήσεων MEHR.
Το MEHR έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τον ίδιο να φωτογραφίζεται με συμπατριώτες του. Δίνει και αυτόγραφα. Βέβαια πέραν της εμφάνισης, δεν υπάρχουν άλλες ομοιότητες. Ποδόσφαιρο, για παράδειγμα, δεν παίζει.
Ελπίζει, πάντως, μία μέρα να γνωρίσει τον Αργεντινό. Έχει μάλιστα στείλει και το σχετικό μήνυμα μέσω του διεθνούς Ισπανού ποδοσφαιριστή Τσάβι. «Νομίζω του το έχει πει» λέει.
Θυμάται και μια αστεία ιστορία: Ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, όταν η εθνική ομάδα του Ιράν έχασε από την Αργεντινή με 1-0. Το γκολ είχε σημειώσει την τελευταία στιγμή ο Μέσι.
«Ο πατέρας μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω σπίτι του. Πολλοί φίλοι με έβριζαν, λόγω του Μέσι».
Προφανώς ήταν ό,τι πιο κοντά στον διεθνή ποδοσφαιριστή μπορούσαν να βρουν για να βγάλουν το άχτι τους.
«Τώρα άνοιξε νέο κεφάλαιο στη ζωή μου» λέει ο Ρέζα που πλέον τον γνωρίζουν όλοι. «Παίζω σε μια κωμική σειρά και είναι πολύ ενδιαφέρον» καταλήγει.
Επιμέλεια: Απόστολος Ρουμπάνης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)

