
Τσίπρας: Έχουμε πια μπροστά μας ανοιχτό ορίζοντα διετίας
Έχουμε πια μπροστά μας ανοιχτό ορίζοντα διετίας δηλώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον απόηχο των στοιχείων που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για το πρωτογενές πλεονάσματα.
Έχουμε πια μπροστά μας ανοιχτό ορίζοντα διετίας δηλώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον απόηχο των στοιχείων που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για το πρωτογενές πλεονάσματα.
«Προσωπικό μου στοίχημα είναι η κυβέρνηση αυτή να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια. Το αποτέλεσμα του 2016 εξουδετέρωσε Σόιμπλε και ΔΝΤ. Αφήσαμε άφωνη την Ευρώπη. Έχουμε πια μπροστά μας ανοιχτό ορίζοντα διετίας. Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί» αναφέρει ο κ. Τσίπρας στη Realnews.
«Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες. Μιλάμε πια με τα έργα μας. Η καταστροφολογία είναι πλέον γραφική», δηλώνει στο Έθνος της Κυριακής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τέιλορ Σουίφτ: Τον Ιούλιο ο γάμος της
- Νέα Αριστερά: Sic transit gloria mundi – Τα καμώματα του «άριστου» Λαζαρίδη και η ευθύνη του πρωθυπουργού
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη στη Σόφια (vid)
- Μεσολόγγι – Κιουτάχεια: Το παράξενο παιχνίδι της μοίρας
- Με το Ιράν συνδέονται τα περισσότερα πλοία που έχουν πλεύσει μέσω των Στενών του Oρμούζ
- Χαβάη: Εντυπωσιακές εικόνες από την έκρηξη του ηφαιστείου Κιλαουέα

