ΤΑΙΠΕΔ: Αναζητά σύμβουλο για πώληση του 30% του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών
Πρόσκληση σε ιδιαίτερα έμπειρους χρηματοοικονομικούς συμβούλους που θα παρέχουν υπηρεσίες σχετικά με την αξιολόγηση μίας πιθανής αξιοποίησης της συμμετοχής του (ήτοι 30%) στο «Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών», απευθύνει το ΤΑΙΠΕΔ.
Πρόσκληση σε ιδιαίτερα έμπειρους χρηματοοικονομικούς συμβούλους που θα παρέχουν υπηρεσίες σχετικά με την αξιολόγηση μίας πιθανής αξιοποίησης της συμμετοχής του στο «Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών», απευθύνει το ΤΑΙΠΕΔ.
Μέτοχοι του ΔΑΑ είναι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ, είναι το Δημόσιο (25%), το ΤΑΙΠΕΔ (30%), η AviAlliance GmbH (26,7% +8 μετοχές), η AviAlliance Capital GmbH (13,3%) και η οικογένεια Δ. Κοπελούζου (5% -8 μετοχές).
Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων περιλαμβάνει την πώληση του 30% των μετοχών του ΔΑΑ, που κατέχει το Ταμείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή – Ποιοι σταθμοί δεν θα λειτουργούν
- Το βίντεο της χρονιάς έφτιαξε ο Πανιώνιος και δείχνει τον δρόμο σε ομάδες, αθλητές και γονείς (vid)
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 6 συλληφθέντες που πετούσαν σε χωράφι μπάζα και απόβλητα
- Ακτίδα φωτός μέσ’την τραγωδία: Οικογένεια ξαναβρίσκει τον σκύλο της, που αγνοούταν μετά το δυστύχημα στην Ισπανία
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου οι εργασίες – «Παρέλαση» παλαίμαχων για να κλείσουν
- Συναίνεση και πορνογραφία: Τι μαθαίνουμε (ξανά) από το σκάνδαλο Grok;

