Κατατέθηκε από τον ΑΔΜΗΕ υπέρ της ΔΕΗ το ποσό των 92,9 εκατ. ευρώ
Κατατέθηκε από τον ΑΔΜΗΕ υπέρ της ΔΕΗ το ποσό των 92,9 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του νόμου για τον ιδιοκτησιακό διαχωρισμό του ΑΔΜΗΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ, στην οποία στηλιτεύει και τη στάση του Συνδέσμου Ανεξάρτητων Εταιρειών Ηλεκτρικής Ενέργειας, ο οποίος -όπως λέει η Επιχείρηση- προσπάθησε να παρεμποδίσει αυτή την καταβολή.
Κατατέθηκε σήμερα, Πέμπτη, από τον ΑΔΜΗΕ υπέρ της ΔΕΗ το ποσό των 92,9 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του νόμου για τον ιδιοκτησιακό διαχωρισμό του ΑΔΜΗΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ, στην οποία στηλιτεύει και τη στάση του Συνδέσμου Ανεξάρτητων Εταιρειών Ηλεκτρικής Ενέργειας, ο οποίος -όπως λέει η Επιχείρηση- προσπάθησε να παρεμποδίσει αυτή την καταβολή.
«Στο σημείο αυτό προκαλεί αλγεινή εντύπωση και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα η ενέργεια του Ελληνικού Συνδέσμου Ανεξαρτήτων Εταιρειών Ηλεκτρικής Ενέργειας να προσπαθήσει να παρεμποδίσει αυτή την καταβολή, γεγονός το οποίο θα δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα στη ΔΕΗ και την αγορά. Πρόκειται για μία κατάφορα εχθρική ενέργεια, η οποία έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ανάλογων ενεργειών και κάθε άλλο παρά συμβάλλει στην προαγωγή του υγιούς ανταγωνισμού και του συμφέροντος των καταναλωτών και της οικονομίας», υπογραμμίζει η επιχείρηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγνοούνται οκτώ ορειβάτες στον Ταΰγετο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει πλήρης στα social media
- Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός κάνει μονίμως τον ανήξερο και, κυρίως, τον ανεύθυνο
- Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Έγκλημα λόγω TikTok στην Πάφο: 30χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον θείο του για ασήμαντη αφορμή
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]
